Sista maj, hejdå våren och -Välkommen sommaren

vissa saker blir man så frustrerad över, såna saker som man inte kan skriva i bloggen fast än att man vill.
personliga saker som ligger och gnager, som man vill bara skriva värsta hat texten om.

jag blir så arg, hjälplös och besviken på samma gång, "you can't run away from your past", man kan inte springa bort från sitt förflutna, men om det inte har varit en del av ens liv (aldrig), varför ska man då behöva må dåligt över det? jag känner gång på gång att det egentligen är en smågrej, men inom mig så är det bannemej en stor grej, fyfan vad starka känslor. bara negativa. det påminner mig hela tiden om saker som jag inte vill minnas.

nåväl, ska byta lite uppgifter så att dom inte kan kontakta mig iallafall, nu får det vara bra.
Jag ska ha världens bästa sommar utan det där!

*tar ett djupt andetag*

imorgon är det en ny dag på blomstring, älskar alla färglada blommor som finns lite vartsomhelst nu, starka färger = sommar. Imorgon = 1 JUNI. hoho? är det någon som hänger med här eller? var det inte påsklov för 3 veckor sen? det känns iallafall som så. får hoppas på att inte sommarlovet rinner iväg iallafall, jag ska verkligen ta vara på dagarna, åka iväg till kusten kanske någongång, tror att man behöver en slags terapi och åka bort med sina närmsta för att återhämta sig. glömma bort tid&rum en stund liksom. sen sommarjobb såklart, snubben ska höra av sig på onsdag eller torsdag, i förhoppning om att jag kanske får jobbet. såklart massa mysiga hemmakvällar med grillning och sånt, men även grymma fester! sista sommaren som 17, oooohlala, sista sommaren som ung. diggar melissa horn förresten, lyssnat på henne ett tag nu och hon sjunger så gulligt och mysigt. hon plus lars winnerbäck får mig att tänka på sommaren.

OCH, höll nästan på att glömma; har sovmorgon imorrn till klockan 12:45, sug på den ni. så jag ställer mitt älskade alarm (älskar till och med alarmet imorgon) på 10:30.

mycket på samma gång

Påminnelse till mig själv:
Fotvård imorrn kl 17. (TA UT 200KR!)
Efter det klippa bettan.

Idag: nytt busskort, färga håret på sara.
Onsdag, färga håret på moster?

Shiet mkt denna veckan, ska på födelsekalajs på fredag med, äta middag på harrys för att fira Sara som blir 18.

Together we go

chulu, klockan är inte så värst mycket, så jag hinner gå ut och springa. Känner mig jätte sliten, menmen åt man pizza igår så gjorde man, då måste man springa. sen klippte jag magnus i sola, blev väl sådär. men det växer fort som tur är. gått ner några hekto till, fast får ångest över pizzan och godiset jag åt!
nu måste jag uuuuuuuuuuuut ,hejjrååå


Soooool

Idag är jag redo för en middag med mommooo och övrig släkt :) här ska det firas morsdag plus lite födelsedagar!





jeans shortsen är på of course!

pusspuss

(idag är jag gladare. mami blev jätteglad för blommorna, det fina kortet och trisslotten som morsdag present! :)  )

-

Blääääää jag spyr på allt snart

blä

Ensam hemma hela dagen, jag har inte ett skit att göra eftersom Madde inte kunde göra något nu ändå.

får väl fördriva tiden med oc och den här filmen:


American summer

Det är nu ensamheten känns som värst


i'm not afraid for you

*tvingar mig att hålla ögonen öppna ett tag till*

jag måste bara få ur mig en sak.

jag hatar dagens samhälle, jag hatar att aldrig bli förstådd som den människa jag är.
jag hatar att ingen förstår min humor, att ingen egentligen bryr sig. för man får ett slag mot magen nästan varje dag, hur mycket tyngd och kraft man än lägger på att göra alla glada.
jag hatar folk som tycker synd om sig själva, såna som egentligen lever perfekt och aldrig har haft någon motgång, och när minsta lilla sak händer så är deras liv över, att alla tycker synd om personen så förskräckligt mycket.. när det finns andra som mår mycket dåligare och inte alls har ett sånt perfekt liv.
ingen har ett perfekt liv, men en del människor går igenom mer och större saker och får därför mer erfarenheter att stå på. som en sköld runt sig, det känns men det går bra.

nu tänker inte jag lägga mer energi på människor som inte är värda det, jag tänker istället sköta mig själv. jag går hellre för mig själv, än att bli trampad på. shiet bitches, var inte så fruktansvärt otrevliga och dumma i huvudet. lite mer måste ni ju ha i eran skalle.  *Leeeeeer*
fast egentligen inte, var bara tvungen att skicka lite negativ energi tillbaka. enjoy it!

så, det var skönt att lätta lite på hjärtat. medans jag ändå har hållt mig vaken ett tag kan jag berätta att jag såg världens läskigaste film förut med mamma och pappa, okej den slår inte paranormal activity, men det var baserad på en sann histora och det gjorde allting mycket mera sjukare. kommer inte ihåg vad den hette just nu.
tog mig en springtur förut med.
Gooooooooooooooooooodnaaaaaaaaaaaaaattttttt

night

jag är trött, för trött
ska upp på en jobbintervju kl 10 imorrn. måste sova, verkligen nu.

skriver mer imorgon
ZzzzzzzzzzzZzzzzzz

sover redan?


Det finns ingen att behaga, inget att förklara, inget att försvara.

Idag så gjorde jag klart allting i skolan! det mesta i datan, vilket jag låg lite efter i, och sen svenska mytologi uppsatsen. det känns som att sommaren är här snart iallafall, värmen har ju kommit, det är bara sommarlovet jag längtar efter nu. och ibland får jag såna där *I LOOOOOVE MY LIFE* moments. kan ni fatta att för 6 månader sen var det december, det var snö ute. det känns så långt bort, men ändå inte. 182 dagar blir det 1 juni, 182 dagar sen det var december. går det i denna takten så tar vi snart studenten, och jag blir 25 år. ålderdomen skrämmer mig lite faktiskt, jag är rädd för att bli gammal. jag är rädd för att bli 101 år, senil, grått hår och skrynkligt ansikte, hängpattar, osv. kul liv?

har precis tagit mig en smaskig springtur på ca 20 min, jag fick panik när jag proppade i mig typ 150g chocklad plus popcorn. idag har det varit en onyttig dag, riktigt stort minus på det! men jag har ju iallafall tagit mig en kort promenad plus en springtur, så imorgon blir detsamma sak and over&over again. det är fast beslutat att 20 kg ska bort. har gått ner ca 4 kg sammanlagt nu, en fjärdedel, jag är pågång vafan. det är inte lätt att vara tjock.

nu ska jag hoppa in i duschen, smörja in mig med bodylotion, på med dom mjukaste sovkläderna, sen ska jag sova en helt wonderful natt utan mardrömmar, eller konstiga drömmar överhuvudtaget, (hoppas jag!) 
imorgon ska jag ha klippmodell för ökade längder, Sara får det bli :) henne tar jag 06:57-tåget med, morgonpigga jävlar. eller inte.
ha de nice =) 


shopaholic

oj, jag trodde det blev ett inlägg igår. den såg ut som förra dagen ändå, måndagen alltså, fast det var tisdag.
hänger ni med? ;) hoho, jag kan berätta lite kort för er trögtänkta; tog en promenad med maria, som måndagen, och sen gick vi till donken och tog en vatten + cheeseburgare. stavas det så? eller jag gjorde det iallafall, maria tog bara en vatten. hon är duktig hon.

idag efter skolan så gick jag och emma till gina och kikade efter lite kläder, blev ett linne, en fin tubtob tunika typ, och ett par fräcka tights. bilder kommer här nedanför. sen så drog vi till kebabhouse och käkade nachos på uteserveringen, hiiiimla gott! efter det drog vi vidare till scalateatern och hälsade på serafia backstage! Backstage!!!!!!! wooho, himla coola var vi. hehe, det var trevligt att se den pricken igen.
tog fyra tåget hem, och nu sitter jag här i kökeee. förresten tror jag att mina toa invaderas av spindlar, har säkert dödat 20 spindlar. och varje gång jag ser dom så hoppar jag till och nästan spyr. varför ska dom va så jävla äckliga? Seriöst, jag blir i chocktillstånd när jag ser dom. mina ögon blir sådär fult stora.

nej nu måste jag plugga hörrni, har ett slags uppsats prov om mytologin i morgon i svenskan. det kommer gå åt kattingen!  tjatja



den ser rätt sorglig ut på bilden, men jävligt snygg på.
gina; 199 :-



okej, jag misslyckas att ta kort. har lärt mig att man inte ska ta kort bakom en gardin.
men äääälskar det här linnet, färgerna är mkt starkare irl, perfa till sommarn. gina 149:-


gina 199 :-    (titta inte på mina fina tår)

Tack mamma för kläderna! love yooooou



give me a reason why!

Precis varit ute på en promenad med Maria.
vi gick runt och pratade lite smått, hon hade en idé att vi skulle ta en trip till rhodos i gran canaria, blev så sjukt peppad till att bara åka bort härifrån till ett annat varmt land, med en tjejkompis, ut och leva livet. är så riktigt trött på skolan nu, och det känns som om dom senaste månaderna har tagit alla krafter ifrån mig. jag behöver komma ut, och vara glad. jag behöver ett annat land med sol och härligt bad. kändes perfekt att åka i augusti någon gång, när man har tjänat ihop pengar själv. jag tar upp telefonen och ringer mamma, jätte ivrig, men får såklart ett nej. blir så sjukt irriterad.

jag vet att jag skulle klara av det själv, jag menar, var i Malta i 3 veckor själv, visserligen 2 unga ledare med, men man fick ju ändå ta det ansvaret. jag hatar 18-års gränsen, jag hatar att folk säger "men du får åka när du fyller 18 i stället", "du får göra det och det när du fyller 18", snälla blir man mognare och vuxnare när man är 18år än när man är 17 och ett halvt? Nej, jag tror inte det.

Jag behöööööööver komma uuuuuuuuuuuut och leva livet nu.
på riktigt! kommer aldrig klara av denna sommaren annars.¨

med en liten större klump i halsen så ska jag avsluta detta inlägget nu, och sätta på O.C hela kvällen.
drömma mig bort.
imorgon går jag inte till skolan. tänker sitta här isolerad hela dagen.
hejdå.

picture





Vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
ändå sitter jag kvar här
och det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är
och om jag behöver förklara, den skugga som vilar i tiden
förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär.

men jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder nånstans
jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans.


because a boy like you is inpossible to find

bilder från igår kommer inom kort!
nu ska jag nämligen ta vara på denna soliga dag och gå ut och schteka som en jefla schtekare.
mamma är i göteborg på liseberg hon, min lilla mami :) hoppas ni har det treeeeevligt! vinn godis, mycket godis till mig.

puss och adjö

härlig onsdag

hej alla söta! :) idag är jag lite gladare än vanligt, faktiskt. tänkte inte skriva så mycket mer.
har varit och käkat på harrys med sara, på uteserveringen, fick bli grillat. jättegott! nu ska jag ta mig en springtur i det fina sommarvädret.



lite sprängd i ansiktet, det är så fruktansvääärt varmt ute! i like =)



Kilona går neråt.



så jävla härligt.. har några kilon till som ska försvinna, men är på rätt väg iallafall.

pic

Här kommer lite bilder ifrån helgen, även mitt infekterade hål i tragus.. jag fick åka och få hjälp med att ta ut den, det var fruktansvärt. blodigt, varigt, infekterat som innihelvete (ändå ner över kinden, har målat över där så ni ser) så här kommer lite bilder.. dom får tala för sig själva :)



kvällens outfit. klänningen har jag ingen bild på!



jag och min plumsa serafia


där syns lite av klänningen!


sen kom denna sötnosen :)


brudar


jag hade kul!:D


hm..




Högtalar grisen! grymt bra ljud & bas! fungerar att ha mobilen i, koppla i tven och datorn.
från expert 1000:- tack mamma :)



och här ser ni mitt "fina" hål.
Ajajajajajajajajajajajajajajajaj

Nu ska jag ut och powerwalka.

hue

chips, vatten och en bra film :) är lediga imorgon också, härliit.


summer come,come

hallo där alla bakfulla jävlar! läget?:)

haha, själv så mår jag ganska bra faktiskt. har hunnit gå upp för en timme sen och städat hela lägenheten iallafall, dammsugat och skurat och allt det där. serafia åkte hem imorse hon, skulle hem och ta ut hönsen och in med katterna :) sååå ni vet. inte lätt att ha djur.. förresten så skrek serafia förut att det var en stor spindel på toan, fick panik och smög in, så är det världens största läskigaste spindel PÅ VÄGGEN, brukar dom sitta på väggen? iallafall, tog moppen och försökte knosa den, men dom kryper ju ihop så det var en smula svårt. men den är i avloppsverket nu, rest in peace.

nej nu ska jag vila lite till, sen får vi se vad dagen har att erbjuda.

sweetheart

Åt den här sötnosen är jag hundvakt åt! :) idag så blire nog ut och övningköra lite, äta något gott, gå på långpromenad och städa upp lite grann, det blir massa hår överallt verkligen.




heelg

Wiie snart komnmer det en söt vovve till mig.

have plans to do

Åh! jag blir så avundsjuk och glad för emelies skull när jag läser hennes blogg. bor på värsta lyxiga stället i florida, palm beach eller vad det hette. verkar som det liknar oc, med stängsel runt omkring området där vakter vaktar utanför så att inga oanhöriga ska ta sig in. äter bagels, går på basebolls matcher, åker snygg bil, bor i ett fabulous house, osvosv. jag ska garanterat också åka som au-pair någon gång i livet! shit upplevelse på hög nivå.
nog att malta var azum, men U . S . A? omygood, jag hade nog dött.
nej nu ska jag sluta drömma ett tag, man blir så inställt på det så att man vill åka nu. på en gång.

annars då, har inte gjort ett skit idag. tagit en powerwalk med vovvsen som hoppade pladask ner i älven och badade. hon hatar verkligen när man säger; -ska vi duschaaaa? på ett fjantigt språk.
men älven, den flyger hon minsann in i. knepig vovve! på tal om vovvar så ska jag vara hundvakt åt min systers hund nickipickipäronpung, fast hon heter bara nicki, hon är hur söt och underbar som helst, fast det är nadia med.
men hon kommer imorgon kväll, så då blir det morgon och kvällspromenader ända till lördan.
är ju marten till helgen också, får se om jag hittar något skit ute på stan. på lördagskvällen planeras det grillning med sara, och bara myspys. på fredan vet jag inte, kanske följa med bea och michaela ut en sväng. kul att komma ut ändå, även fast man inte ska dricka. johanna och jag kom på att man har fasen roligare utan alkohol, ibland iallafall, för då gör man ingenting man ångrar och man kan dansa mycket bättre. haha, smart tänkt av en 16 och 17 åring. jappjapp!

förresten, varför tycker vi svenskar att usa verkar så grymt coolt? provecerade av alla tv-serier som spelas in där? jag menar, dom i usa kanske tycker sverige är skitgrymt med våran enorma skog och fula värmländska.
vem vet? jag tror det är för att här i sverige så finns det inte så mycket sevärdigheter och kända verk, i usa har vi hollywood, L.A, otroligt coola stränder, berömda orange county, fullt med kändisar osv. jag tycker inte London verkar lika intressant som usa, fråga mig inte varför. ge mig en jorden runt resa tack? förutom afghanistan (okej, erkänner googlade det för att se hur det stavades haha), etiopien, och alla andra trashiga länder.
jag kommer ihåg när jag var liten, kollade på blood diamond, bestämde mig för att bli krigare och ville uppleva det spännande livet, som tur är har jag inga planer på det nu iallafall. herregud, anna larsson som krigare?
hade nog inte ens klarat av att gå i leran, eller så hade jag smält i värmen.

nej, nog om drömmar. fast såklart hoppas jag att några av mina drömmar slår in..
bada med delfiner iallafall?
bestiga mount everest?

Hej!

måndag

Hellu! nyss kommit hem från skolan. har gått runt och haltat hela dagen pågrund av mina mördarskor. ajajajajajajajajaj x1000, borde boka tid för fotvård direkt. borde boka tid för ansiktsbehandling, massage, naglar, silikon i läppar, bröstoperation och fylla ut kindbenen om jag ska passa in i dagens Sverige.
men nope, här kör we natural beauty. för ärligt talat, hur mycket snyggare kommer inte jag vara än karolina gynning eller linda rosing när jag är 45? nej, jag tänker inte operera sönder mig. visst blir man provocerad ibland, men någonstans där inne i min trögtänkta boll så finns det en gräns. tur det.

nu ska jag laga mat, määckaroner&köttbullar, fabulous living! sen ska jag trycka på oc igen. eftersom jag inte får göra dataarbeten hemma (tydligen)? så kan jag inte göra något skolarbete. slappt as hell. möjligtvis läsa lite ur boken, men ja, tv är roligare?

nu ska jag våldgästa mitt kök.

shh

There is nothing you can do to make me smile anymore
'Cause the nice thing in love is gone, there is just nothing exciting to miss anymore
However, you don't even remember me so I fill the loneliness with this horrible things that I know is bad.

I'm with you

Vet ni?
jag pratade med min kära mor lite grann förut om att spara pengar.
kom fram till att jag ska hålla hårt i dom nu, så att kontot bara växer och växer, sen om något år eller något så har jag jädrit mycket pengar i fickan. kanske kan köpa en riktigt snygg bil, ut och resa, shoppa för flera tusen osv.

så nu gäller det, inte ett endaste köp på flera månader. nejdå, klart jag ska handla lite med ska hålla i dom nu!
funderar att dra utomlands när jag fyller 18, sen efter gymnasiumet åka ut och plugga utomlands i usa, det är drömmen och framtidsplanerna. jag har ju redan vart på en språkresa till Malta i somras, i tre veckor. då var det med härligt med sol, bad, nya friends. men denna planen är att åka ut någonstans på en mer inviduell resa, bo hos en rik familj i orange county och slavarbeta som frisör. fast iofs skulle jag inte orka med rika, falska personer. såna som bara bryr sig om pengar. inte i ett år iallafall. men det skulle vara grymt att se livet innanför dom portarna iallafall, jag är crazy i tvprogrammet O.C ni vet. har en hel box som jag säkert att kollat igenom 85 gånger i rad. sen vet jag att det är alltid lite överdrivet på tv, men det skulle vara coolt ändå att få uppleva hollywood och se det. gå ut på krogen, träffa kändisar, skaffa kontakter som jag så småning om kan börja klippa osv. träffa en rik amerikansk man som jag lever på. haha, nu börjar jag gå över gränsen där va..

nej nu ska jag trycka på play och kolla på oc.
Kysssss

heartbroken girl

Grejen är att alla männsikor har så jäkla stora förhoppningar om allting.
Allt ska vara perfekt, men verkligheten är inte så fin. 
Man skiter i verkligheten och lever nuet, tills någon står och knackar på ryggen. Någon som väcker en från den helt inbillade världen.

Sen när Han står där, med ett varmt hjärta så kan man inte sluta att ha skölden siktad mot the reality, för man vill bara leva. Man orkar inte med alla jävla motgångar, man vill bara le. Tills man kommer till den punkten, vändingen. Då står man där lika förbannat med ett trasigt hjärta, som redan är krossat.
Det är minnena från förra gången, eller gången innan det, som hjärnan och det undermedvetna minns.

Och det finns ingenting jag kan göra än att stå här som en jävla emobrud och lipa, för det är ingen som bryr sig.
Aldrig någonsin.


panic

Ibland slår det en tanke inom mig, eller en fråga som det inte finns något svar på.
jag kan inte förstå hur folk kan såra en så att det syns att den lider. om man säger ifrån att det är jobbigt, att man får panikattacker, hur dom då kan fortsätta pressa. det är nästan som dom njuter, och jag frågar mig själv 24h om dygnet hur jag står ut, everyday, inget svar. det känns som om jag är en hård som en sten, när man kastar mig hit och dit så är det förvirrande, och det gör ont för tillfället. men sen ligger jag bara där ändå, i kylan.
det spelar ingen roll hur jobbig dagen än har varit, för jag sitter ändå här i mitt nystädade rum med tända ljus i soffan.

tänk dig en ihop klibbad bubbla, hur mycket du än vrider och vänder, hur mycket du än river för att komma ut så känns det alltid hopplöst. ibland går det bra, ibland får man panik.

Nej, whatever, idag har jag varit i kd med mamma och magnus och städat ur det sista lägenheten. var även på syntest, och jag har inte så stora fel men behöver glasögon när jag läser osv. är fortfarande så jävla sjuk, hatar att vara sjuk nu när man verkligen inte vill!



hej jag heter Margareta Ingafjärt och är 45 år.
hihihi, bara låneglasögon än så länge för att se om det blir bättre när jag läser osv.

resten av den här hemska dagen ska jag spendera i min soffa, under en filt med te och kolla på OC!

You're out of my life

Alltså, nu måste jag vara kritisk på några folkgrupper.
1. äckliga alkisar, alkolister
2. turkar, som tror att dom äger svenska flickor.

nej, jag är inte rasist, men jag blir så jävla förbannad när man inte ens kan ta sig en promenad längs hamnen utan att det följer efter äckliga turkar och säger att man har snygg röv, frågar vad man heter och vad man ska göra. snälla, flytta tillbaks till erat eget land istället, iallafall ni som är kriminella. dom flesta brotten som man ser på tv utförs att invandrare, inte alla, men väldigt många. jag tycker faktiskt att sverige kan börja ta hand om sitt eget folk innan dom börjar mata in folk 500 mil härifrån.
som ex, alla uteliggare. idag när jag satt på bussen så kom det in en som jag har sett förut, han åker ofta buss.
han har en sliskig keps, halvlångt fett hår, håller på och slickar med tungan hela tiden, och har 3 påsar med pantburkar med sig.
han satte sig såklart mittimot mitt säte och det började lukta fruktansvärt, sen efter ett tag börjar han peta näsan. - p e t a. n ä s a n , det gör alla visst okej, men inte på en buss och speciellt inte torkar av det på sätena.
jag blev riktigt äcklad, fick kväljningar, för jag menar tänk om han har suttit där jag satt. tänk om hela min röv är fylld utav snor? just vid det tillfället hoppades jag på att busschafförerna verkligen städar bussen noga efter.

ska det behöva va såhär i Sverige? ska vi behöva se såna här lidande svenska människor, som känner på fickorna så att dom inte har tappat sina värdefullaste grejjer; pantflaskorna och näsduken?

nej, ibland förstår jag inte riktigt vårt tänkande. tydligen går det bra att hjälpa kriminella som kommer och förstör vårt land, men inte dessa svenska uteliggare som inte har någonstans att bo.
sen menar jag inte att det är så med alla, kände att jag drog alla över ett streck. men den sidan jag har sett på turkar, ofta i unga åldrar, det är skam! det brukar aldrig vara så att svenska killar går fram och säger massa saker och är allmänt ärliga. fast det är klart, vi har otäcka typer här med. blir en enda röra det här, men jag tror ni märker vart jag vill komma.

jag har en känsla av att det kommer att bli krig mellan "negrer" och det svenska folket inom en snar framtid, jag hatar rasister, för egentligen är de helt vanliga männsikor. det är bara deras sätt som man stör sig på. de är inte så blyga liksom. tredjevärldskriget snart då? nej usch, vad hemskt. jag hoppas att vi nån gång kommer till den punkt där man kan acceptera varandra. för jag tror att om jag själv hade kommit utifrån, och fått höra att alla turkar är kriminella, så hade man blivit det. ungefär. alla invandrare är inte kriminella, alla svenskor är inte kriminella.

ursäkta mitt ordspråk, jag kallar alla invandrare för turkar.

förövrigt är jag sjuk, igen, fan med.
O.C Heeeeela kväällen

P.s I love you

Det kommer till en viss gräns när man är trött på all skit.
Det kommer ett stopp när allting känns värdelöst.
Det kommer ett hopp när allt känns ljust.

jag hatar att bli missförstådd, det blir så fel allting. det är irriterande när personen inte vet hur man är, så tror dom att man är helt tom i huvvet. vissa personer har lätt att visa sitt jag, och blir omtyckta. vissa har det svårt för att visa sitt rätta jag, och ses som en jävla nolla istället, där dyker jag in. iallafall så tror jag så, eftersom det känns som om ingen fattar mig. fattar ni? nej, ni ser. men alltså det är ingen som förstår hur jag fungerar.
det är bara en enda kompis jag har, som verkligen har samma humor som jag. vi tänker precis lika i allt. sjukt rolig humor, om jag får säga det själv, den levde vi länge på i 9an. tyvärr glids alltid människor isär, på något vänster, och träffar någon annan bästa kompis. och det är så fruktansvärt jobbigt att se dom dela precis det vi hade. man tror ju att det är något mellan mig och hon, något som bara vi har, men ikke. varför är det så?
varför håller man inte den personen som man verkligen har fruktansvärt roligt med, tätt intill? det är så jävla sorgligt att allting har ett slut. för att även om man håller ihop i 85 år, så kommer antingen döden skilja oss åt, eller någon olycka.
det vanligaste är ju såklart att man glider isär. jag skulle kunna säga att vänskap är ungefär som ett förhållande, förutom att man inte pussas och håller på. det är därför jag har börjat få in i min hjärna att alltidalltidalltid lära känna this guy innan man verkligen förstår varandra och vet hur man fungerar. det går inte bara att; -hej! blinkblink, hångel, jag älskar dig. det gäller att verkligen känna något, känna att det här är rätt.

sen så är det klart att man ska satsa, men som sagt, tror att det gäller att lära känna personen först.
det är något som jag har tänkt på väldigt länge nu. man var 13, såg en snygg kille, skrev med han på msn, träffades och blev ihop. gjorde slut efter 2 månader och sen skrev hur olycklig man var.
jag vet inte om det är en slags trend, eller nått. nej men det stadiet har jag kommit över. fjortis stadiet.
klart alla har ett sånt, tror jag, annars är man jävligt tråkig! ursäkta mitt språk, ska skärpa mig.
FAEEEEEEEEEEEEN
skojja, men sen funderar jag även över livet. återigen dödsångest, som jag inte tänker skriva så mycket om eftersom det kan smitta av sig. prosiiiiiiit, nu kom det chokladsnor över hela mig. vänta ska bara torka bort..
sådär, äter godis, himla gott faktiskt, så får man göra om man känner sig lite nere. Äta godis, äta kalorier. mums!

nej nu ska jag låta OC ta över min kväll, farwell

Ny tatuering

såhär blev den, betyder otroligt mycket för mig ♥
nu ska jag dricka uppfriskande jorgubbs te och kolla på oc.
känner mig riktigt duktig idag, klarade två omprov!
måste se till att göra klart allt nu innan juni börjar, jag ska nämligen ta ledigt tidigare.
och åååååh vad underbart att slippa en del suckers i skolan.
eller ja, dom flesta är sköna, men det finns ju alltid personer man inte tycker om vart du än vänder dig.
iallafall dom som beter sig riktigt illa.


(som ni kanske ser skulle det vara ett nyckel av ett hjärta brevid. det är lite bläck kvar, men jag väntar med det.)

outfit



sunny day

hej! sitter här i solen med en cola och bara njuter av livet.
läser solo, och bloggar. härligt på hög nivå. har en egen uteplats utanför mitt lilla hus så jag sitter här nu.







jag är så sjukt pepp till sommarn. värmen börjar komma, fåglarna kvittrar, alla är glada.
det är vår på riktigt! blommarna börjar växa fram och hela jag känner mig lycklig.
vinter borde utrotas, det är kallt och man måste ha världens tjockaste och fulaste kläder på sig.
det enda som fattas just nu är de riktiga vännerna, för jag är på riktigt helt trött i hela kroppen på att alltid
få skiten. det känns som om insidan är full av röda och mörkblåa blåmärken. jag orkar inte bära 210kg av ångest eller skuld, eller kalla det vad du vill, men jag orkar inte få skulden på något som inte jag har gjort. jag tycker att jag försöker så gott jag kan på att vara en riktig vän - ställer upp, lyssnar, stödjer, osvosvosvosvosv.. det känns som att det byggs lager av ilska och känslan att alltid alltid alltid bli lämnad. tur att jag är så stark, att ingenting av det här bryter ner mig.

det känns som att det är min tur att vara lycklig nu efter alla dessa år.


..

filt dag. mysigt.. är bakis som fan.



everything is black today

haha, du är som alla andra
synd att jag verkligen öppnade mig denna gången, för nu känns kniven i hjärtat mycket vassare.
väldigt dumt gjort av mig, dumtdumtdumt. Jag ska aldrig bli kär igen.
och alla jävla "kompisar" som säger att dom finns där no matter what, eller hur.
nej usch och fy på denna värld, finns verkligen inga äkta människor verkar det som.

så nu ska jag inte gå ut på länge, för med alkohol med i bilden så blir allt bara skit.
så ska det ju inte vara, det ska vara trevligt och kul.
men nej, nu väntar jag till sommaren.. Härligt som fasen.'

Tack för en rolig kväll trots allt ändå Maria, Emma, Angelica och Moa :)
vi grillade och spelade öl-spelet. sen kom adam och simon till mig och maria för att dom andra gick.

Idag blir det oc hela dagen, hoppas jag mår bättre imorgon.

Puss