take this life

kul att så många har hittat hit :) har inte länkat eller något nu faktiskt.
nu ska måste jag skynda mig, på med sminket sen iväg och knäcka rätt ryggen, och efter det jobbjobbjobb!
och sen när jag kommer hem kommer Lina till mig och stannar till på fredaa, hon har vart på språkresa i 2 veckor i Malta.  där var jag för ett år sen fast i 3 veckor.. hon kommer att vara brown. GOTTA HURRY! puss


(16 unika. eftersom klockan inte är så mycket nu så har ingen hunnit titta in idag när jag printade)

grejt

det är verkligen underbart att sitta i en nystädad lägenhet, allting blir så himla mycket lättare.
när den är stökig och äcklig, då blir allt så himla jobbigt. man orkar inte bry sig om någonting..
har även fått några doser och en spray av anticimex, eftersom spindlarna fortfarande är kvar och nu även silveriskar.   som sagt, djurparken som jag ska starta är på g.

idag har jag inte gjort ett skit, varit och jobbat (säljer jordgubbar), sen tog jordgubbarna slut så jag fick gå hem 2 timmar tidigare men ändå få betalt för dom. that's awesome! tänkte ta mig en kopp kaffe eller te och möjligtvis lite popcorn till tven nu.


Juni 29, 2010

idag har jag jobbat från kl 10-14, sedan kom sara och emma och hämtade mig för att sedan sticka till duse och gassa. helsikesbananer vad härligt det var! älskar att smeta in hela kroppen i överdrivet mycket olja.
sen så åkte jag, bea och mickan ut till källarbacken och fortsätte att bada och steka, alltså har det varit en riktig stekar-dag. sen vidare till mickan där vi drog på en otroligt dålig och dryg skräckfilm?! fu, men det var mysigt under filten iallafall.

ah, det var väl min dag. försöker att tänka på något annat istället för att tycka synd om mig själv och vara deprimerad. (lugn mamma, bara ett talessätt).        fick klart på sak utav en friend idag iallafall att his not a good guy. men vafan, det som händer, det händer. orkar inte bry mig så mycket nu vad som är bra eller dåligt, jag tart som det kommer och sedan om det inte är bra så tar jag på mig min klackar och tart med en klackspark. höhö

(NU RÅKADE JAG TRYCKA PÅ EN KNAPP SÅ RESTEN AV TEXTEN FÖRSVANN) F*TTA! försöker att sammanfatta mig. även fast jag inte kommer ihåg vad jag skrev?

jag ser bara de positiva sakerna med han, har inga direkt negativa tankar sådär. bara jag har det i bakhuvvet.
fifan för players. även fast jag är en liten plupp själv, eller hur man ska säga. är det såhär jag beter mig?
naeeeeej no more talk. i'm done med tänkandet. ingen idé att jag försöker gå och lägga mig nu heller. det slutar ändå bara med att jag inte kan sova, vilket leder till att jag börjar tänka.. och då letar sig tårarna fram medans ilskan om att man bryr sig för mycket finns. sen så ligger jag där till 3 ändå och vaknar upp på morgonen helt INTE utvilad.

förresten hatar jag alla som sprider falska rykten! haha, jag brukar aldrig direkt bry mig eller så men när någon sprider ut att man har pippat med en person som man verkligen inte har så blir det bara pinsamt i slutändan, för då tror alla att man är en whore. blöööööe, i hate to say it men faktiskt så fungerar säffles folk så.
annars är det en ganska mysig stad.
ska nog flytta till usa eller nått när jag blir äldre, sen om det skiter sig där så tänker jag hålla på att flytta runt om&om igen för att återuppleva det där första intrycket man får om alla, när alla försöker att vara trevliga. dessutom vet ingen ett smack om en, sen kan man göra vad man vill för man kommer aldrig se människorna igen. iofs kommer det nog att bli jobbigt efter ett tag, om man fäster sig vid någon. men när man väl känner att man "har hittat rätt", då kan man stanna där.
äsch förfan, nu börjar jag skriva massa fantasier.. men det är bra att fantisera :>
tror att det bara är att hålla upp det där leendet och se glad ut, hur mycket man än vill lipa så upp med smilegroparna fan. i denna värld i denna tid så lönar det sig... bläk för falskhet.

over and out

försök inte ens att ge mig fel svar

försöker....
mm.
fan.

nejfan jag ska inte lacka ihop för en sån här grej, bara att vänta och se vad som händer. ¨

ingen idé att jag håller på att blogga nu när jag ändå bara har det på tankarna, så jag låter tven ta över min kväll med FETA chips. plus lite musik. orkar fan inte duscha heller, få det imorrn.

JIDPJAFAOP J'FPAOSJFAOSPJF OPASJ'jopf'sjf2w+

hajdo
-
jag suger, hela jag suger. jag har blivit en helt annan person sen förra året har jag insett. jag vågade vara mig själv då och trodde mer på vad jag gjorde, iallafall innan vinterdepressionen. när den kom försvann allt, men jag byggde upp det igen. allting på nytt. det var inte lätt ska jag säga, och inte så lätt att skriva om det heller. det är något jag aldrig har gjort förut, för vill inte att folk ska tycka synd om mig. det är bara värdelöst, ingen hjälp.
man måste bara inse det själv. det som är svårast nu är detta med kärlek, alltså den är hur underbar och mysig som helst. jag har alltid haft svårt för att bli kär (tack gode gud det), men dom få gångerna den klingar till så är det bara jobbigt. man har något att förlora och sakna så att det gör ont. man önskar hela tiden att dom där smsena man får kommer från han.
jag har insett att det är bra att skriva av sig, -inte på detaljer, men hur man känner sig. då är man ärlig mot sig själv. so here it comes;
Jag tycker om dig, jag tycker om dina händer och din kropp.
jag gillar det där sättet som du ler åt mig, ditt söta ansikte.
jag gillar spänningen, och sättet du säger godnatt
älskling
jag älskar impulsiteten.
kom nuu dååååååå, kom och håll mig för for fuck sake
puss?

antar att det där bara är slöseri med tid, men det känns bättre för mig.

sitter och öser in flames med come clarity på högsta volym, jag spränger nog snart högtalarn..
jag ska se dom live, arvika arvika arvika, och du är där. du.               :)
haha vad patetisk jag är..

godnatt

ble

Jag vet vad jag vill men ändå inte
det inre har en vägg framför sig, den är tung.

puss

-

Ja, nu får vi väl se hur midsommar blir för mig då.
pågrund av en del väldigt konstiga människor så ska allt såklart bli dret.. men det är inte så mkt att bry sig om.
jag försökte iallafall.

så om någon vill ha med mig nånstans så är det bara att plinga :)

weho

ARVIKAFESTIVALS BILJETT ÄR KIRRAD!

hairfixing

har nyss färgat håret ljusare, blev ju riktigt bra denna gången. observera ofixat hår och ingen make up på kortena nedanför. ser lite risigt ut längst ner, men det beror på att jag inte har plattat det. har lite självfall..
imorrn sticker jag upp på ett möte, sedan jobb 14:15.. saknar en viss person också. bleh




Sola, bada, pina colada


chill out

helgen har varit bra, punkt slut.

jag vill ha en förändring, right now
jag vill göra något annat, ta vara på denna sommarn och find peace in myself.
sitter och kollar på this is it nu, är lite trötter efter gårdagen. är ledig imorrn med så de e gött!


good peoples are the winner

Jag får ont i magen av en del i min omgivning. Jag får ont i hjärtat av att se hur en del i min omgivning beter sig.
Jag har en del bra personer, som man verkligen ser skillnaden mellan de goda och onda.
Alltså, en del är väldigt genomskinliga. Det skriker falskt om dom. Man kan se hur de är rätt upp och ner..
Jag har tyvärr oturen med att alltid träffa sådana människor, som utnyttjar mig. (varför skriver jag med stora bokstäver?)

Jo, för att jag är en bra person. jag är för snäll, slickar röv nästan. grejen är att jag egentligen innerst inne är en helt annan person. jag vet vart gränsen går. men inte i den verkliga livet, för där kan jag inte säga Nej.
hur som helst så tror jag "Att vara god lönar sig i framtiden", är man en person och går runt och är riktigt sliskig och drar åt sig allt man kan, skiter i de andra, ja då får det sina konsekvenser.
The good people always win at the end.

idag har jag haft en riktigt trevlig dag med Sara. drog upp till sjukhuset först, för att ta ut pstaven. och fyhelvete vad ont det gjorde, värre än förra gången. jag tror hon som gjorde det inte kunde sin sak riktigt, för det tog lååååång tid och nu har jag världens hål?! det ser ut som om jag har blivit skjuten i armen.
sen blev det en körlektion... det gick inte så bra denna gången. konstigt, för alla andra gånger så har det gått susen. man har väl sina dåliga dagar också antar jag. mer träning bara.
sen åkte jag och sara hem till mig och satte på grillen, gjorde vitlöksbröd och allt det där. sjuttsiingen vad gott det var. men som sagt, (vet inte om jag har nämnt det här än) så drack jag en nutrilett Shake. sen grillat, det är det enda jag har ätit idag. min diet har börjat nu.. jag ser fram emot att tappa massa kilo! har gått ner 5 sammanlagt nu, det fattas bara 15 kg kvar.

nu ska jag snart sova, blir nog tvtittande först. ska upp och jobba 10 imorrn, för ni som inte har förstått så säljer jag jordgubbar. yummi

hejsålänge!        orkar inte kolla igenom texten, så det kan vara lite felstavat och blabla.

01:58

bara jag som inte kan sova? måste lägga mig nu så att jag inte får en vana att lägga mig såhär sent.
jag är trött, men inte i hjärnan liksom. inte så konstigt om man går upp 11-12 varje dag kanske. men imorrn så måste jag pallra mig till sjukhuset 11, sen emellan där kommer sara. kl 15 är det dags för en ny körlektion!
ao, det var nog allt för mig.. 'see ya don't wanna be yaaa'


-

what doesn't kill you make you stronger

farwell

Jag hatar farväl


kommer alltid att älska er mina små pluttisar

nu ska jag ta mig i kragen och träffa emma, vi ska kolla på de lyckliiga studenterna! sen blir det mat på harrys med henne och maria. efter det taggar vi såklart inför kvällen.. är lite nojjig över vädret, men med lite ballonger och tända ljus som "sol" här inne så får man alltid humöret på topp. speciellt med mina kycklingar, mina bästa kompisar. puss på er :)

it feels so right, take me then?

förlåt för en dålig uppdatering
har inte haft lust till att blogga, som sagt är allt väldigt rörigt omkring.

nu ska jag beskriva mig som person; vredesutbrott, nostalgisk, tänker mig inte för vad jag säger.
eller ja, det är min dåliga sida iallafall. dock inte över vänner eller sånt..
men känner ni igen er; man blir så j'vla förbannad, säger ngt som "är du helt jävla dum i huvvet eller?" sen så står hela släkten där. typ. jag dör lite. men är fortfarande förbannad.
och besviken.

hur ska man göra för att koppla bort ilskan och blåsa iväg den någon annanstans? brukar oftast kunna hantera mig, men ibland så är det på gränsen lovar jag.

min andra sida, (den som är vanligast); trevlig, impulsiv, pratar så att jag låter helt smeck, och blabla.
ibland önskar jag att någon såg hur man innerst inne var, då skulle allting bli mycket lättare. typ att dom vet hur man tänker och så.. eller såklart inte allt, men ni fattar.

nu stryker vi ett sträck över det här.

imorgon har jag sommarlov.. Äntligen. jag ska göra mig fin imorgon, sådär riktigt fin. sen ska jag festa järnet, ska fira sommarlov. Och jag ska vara glad. nu känns det lite sådär halvtungt, men det fixar sig.
Klassfest 9D imorgon, mina små gullipluttisar. dom kan alltid få mig på bra humör dom.

At least give me my dreams back


I gave you all but you just kept me burning
You just kept me burning on and on
And now it feels so fine to see you breaking down boy
To see you falling further down from here



*

idag har jag inte gjort någonting.

har inget mer att tillägga.

it's wierd

har hamnat i en sån där konstig grej som man inte kan sätta ord på.
hm, märkligt.. bara att se positivt.
det är därför jag inte har bloggat. sov till klockan 2 idag, det brukar jag ALDRIG göra.
kanske är det för att jag börjar slappna av lite nu när allt i skolan är klart..
imorrn är vi lediga, imorgon börjar avslutningsveckan. det betyder massa fest!
blir en oc kväll nu


Sommardag, i love it

Bambambambaaaaaaaaaaaaaaam

Nu vill jag att alla klappar händerna på riktigt, sådär hårt och fort. för att.......

JAG FICK G PÅ MITT OMPROV I MATTE! och en ännu mer riktigt roligt grej var att jag inte ens behövde göra del 2, för jag visade vad jag kunde på del 1. tydligen så hade jag skrivit så himla bra på del 2 i del 1, så att dom var riktigt impade på mig. jag blev så fruktansvärt glad hest! Nu är alla skolarbeten och prov klara. Nu tänker jag slaappnaaaaa av.

och det gjorde jag ikväll minsan, drog till duse där jag mötte upp johanna och några andra flickor. vi satt och stekte lite i solen på en filt med chips, cola, vattenmelon, osv. fast jag hade inte med mig något, så jag snikade lite av alla andra. haha! men det var supermysigt, och solen lyser ju fortfarande när klockan är lite över nio!
nu gott folk, tror jag det är dags att börja inse att det är sommar. fåglarna kvittrar, sena sommarkvällar med allmänt mys, solbränna, vågorna.. Jag njuter, på riktigt.

Förresten har ett knivrån i säffle skett, vid halv fem, det var fett mycket poliser och ambulanser ute i stan förut. dom var 2 stycken, varav en satt i bilen. det var två kunder inne i butiken med, en lyckades smita ut och den andra låg kvar på golvet. alla hade rånarluvor.      Nu till min stora fråga, varför?!! I en stad som säffle så skulle dom aldrig kunna komma undan, för mycket människor just i stan osv. riktigt osmart tänkt.. idioter!


it's not over yet

Jag vill inte att du går än
stanna där en stund, jag behöver fortfarande veta att ditt hjärta går
jag vill att du ska komma tillbaka hit nu och öppna dina armar,
krama mig hårt och säga att du aldrig går din väg igen.
jag vill att du läker alla sår och gör mig normal igen.

Månad efter månad går, 30 månader utan dig. 930 dagar utan det där vi hade.
vissa dagar går bättre än andra, vissa dagar består av saknad och sorg.

vi gick skilda vägar, sa hejdå föralltid.

smartare än vad du tror, i got glasses!

Tro det eller ej, men den här dagen har faktiskt varit bra! jag gjorde omprov, eller iallafall en tredjedel av det.
måste göra om allt från början, dvs; Del 1 består av 2 delar, jag gjorde första idag. och del 2 är bara ett prov.
så det kändes riktigt bra nu iallafall, jag tror på mig själv. osäkerheten sitter såklart där, men jag hafsade inte igenom mig provet, jag tog det lugnt och det kändes bra. om jag fortfarande inte visar resultat så är jag tydligen ett ig-barn, så är det. men jag vet själv, och mina lärare också att jag inte är det. i högstadiet gick jag ut med 260 p, bara vg och mvgen. så det är en liten chock för mig det här. men det går bra, i think.
mina nya bågar har kommit med, dock har jag bara på mig dom när jag läser. har inget stort synfel, bara att texten kan försvinna ibland och det är ett slags migrän. men med läsglasögon så underlättar det.

nu ska jag veeerkligenbbbbeeeeerkligen ut i solen och steka. Älska vädret, älska Juni, älska Sommarn.

Puss



Det kommer alltid en morgondag, nya tillfällen att rätta till allt det där som blev fel.

ååååååååååååååååååååååååååeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhh haha, mina fötter känns så lätta.
muummmms på det! nu ska jag sätta på oc och försöka att tänka lite positivt. det är ju trots allt 1 juni, då måste man vara lite glad :) tar nya tag imorrn och ska verkligen försöka att rätta till det där i matten.

*v* ** e* *o*a! 1 Juni idag iallafall.

Jag vill att alla klappar nu okej?

klappa då.

eller nej förresten, gråt och tyck synd om mig.
J.A.G.  H.A.T.A.R  M.A.T.E.M.A.T.I.K. mest på hela jorden. eller så hatar matten mig, överens kommer vi inte iallafall. Ig på nationella proven, vet inte om jag ska skratta eller gråta. Gråta gjorde jag förut iallafall, hamnade i nån sorts trauma tror jag, ut genom dörren, eller jag flög ut genom dörren och gick på stackars emma (förlåt emma) Sen ut, skakade, hyperventilerade. ska skolan ta död på mig snart eller?????
jag fick ett förslag om sommarskola, jag höll på att dö när hon sa det. aldrig i hela mitt liv att jag skulle gå på sommarskola på SOMMARLOVET, neverever. där går gränsen. helt ärligt är jag slutkörd nu, jag orkar ingenting längre, inte ens mig själv.

så nu ska jag åka iväg på fortvård och försöka njuta lite, sen om solen är kvar när jag kommer hem och lägga mig i solen. och INTE tänka på skolan. Hej.