Nu åker jag

snart till säffle och ikväll sätter vi oss i bilen för en bilfärd till Norge flygplats, sen drar vi till Gran Canaria. Det är jag, mamsen och magnus. ska verkligen bli hur skönt som helst att komma till värmen igen, att bli sommarbrun, äta och dricka hur mycket som helst! i just love it


Nyss vaknat

Nyss vaknat från en lång powernap. har varit så himla stressd den här vecka så all energi försvinner ur mig. hade eng-prov idag, gick rätt så bra tror jag. sen ett låååångt svenska pass som var så himla tråkigt så att jag trodde att jag skulle dö at the moment, referat är inte så kul. har skit svårt för att koncentrera mig nu för tiden, vet inte vad det är med mig. gick och köpte mig gräddstuvad pyttipanna som jag värmde i micron när jag kom hem iaf, fruktansvärt gött vare! chokladtomte blir snart, det är ju trots allt lite julstämning. Kallt, mörkt och så har dom börjat sälja julmust + chokladtomtar. Vet inte vad det händer i kroppen när det blir oktober, men jag blir så glad. nu ska jag läsa lite ur my lovely book.


morgontrött?

ja det kan man säga! usch, att sätta klockan på 7 varje morgon är lite surt, med tanke på att jag knappt fick mig ngn sömn i förrgår. sen är jag rätt grinig på busschafförerna, för ibland kör dom som idioter och kommer fram tidigare än vad dom ska, och ibland är dom hur dryga som helst och är 8 minuter sena, som dom var idag. men nu ska jag ska jag sluta klaga på bussgrejset ;) när jag kommer hem ska jag börja packa inför höstlovets resa till gran canaria, det ska verkligen bli urskönt att komma bort från kylan och Sverige ett tag! Sol, bad, och sen får vi dricka och äta hur mycket vi vill, mums! nu ska jag försöka göra lite datagrejs.