Need you now

Sista oktober, snart jul alltså! jisus vad tiden går fort. Snart 18 med  I fredags var det halloweenparty på skogshyddan, jag och Emmie gick dit en sväng och kikade. var rätt mkt folk och runt 12 tiden kom polisen pga musiken, så då trallade vi hem- och sov som två söta bär.

nu sitter jag hos systeryster och anton, vi ska snart käka frukost.. hade en myskväll igår framför några filmer.
och imorrn är det loooov! 3 dagar kvar tilll Gran Canaria! underbart


When I see your face there's not a thing that I would change, Cause you're amazing just the way you are!

tack för pepp kommentarerna i förra inlägget! gissar på att det var emma och emmie som skrev kanske?
idag har det vart en bra praktikdag, köpte en fin ängel som höll en kristall kula till dom som jobbar där som tack för att det är så bra och roligt där, älskar att få folk att känna sig lite sådär extra omtyckta en vanlig veckodag.
sen efter praktiken så drog jag och Emma på Zumba, jag säger bara oh loord! har aldrig varit så svettig i hela mitt liv och haft kul samtidigt. gissar på att jag kommer få en såndär lagom skön träningsvärk imorrn.

har städat rummet finfint också, mamma hade ställt fram dammsugarn i förrgår tror jag, sååå stökigt var det väl inte? bäddade rent sängen med, så inatt ska jag sova som en ängel! nu blire kvällsmat och sen nanna.

och jag ska bli super duktig på att ta bilder när jag får tag på min kamerasladd och batteri, that's a promise


Malta -09

Just the way you are

Jahopp, vad gör jag en sånhär måndagskväll ibörjan på veckan? Ligger däckad i sängen efter en kort springtur.
med benen neråt och hakan uppåt. (så att ni vet) märkte att jag hade blivit really smooth! kunde sträcka benen helt och lägga händerna under tårna utan att det gjorde ont, och i fotöljen märkte jag att jag nästan kunde få över benet över huvvet. Haha! så nu vet ni. väldigt fysisk låter jag idag..
under praktiken klippte jag lite hår, och sen fick jag bli modell för Emma. så nu är mitt hår nytt och fräscht, tack sötnos! det blev jättebra   träffade Maria en sväng över en fika efter det med, planerade en utomlandsresa under sportlovet v.9! har kikat lite på olika hotell och så, något lyxigt blir det allt. en perfecto 18-års resa! partyparty.
annars så åker jag till Gran Canaria redan nästa onsdag, i need sol! bleknar bort här i kalla Sverige. kan knappt springa ute nu när det är så kallt, blir så svårt med andningen..

Till helgen tänkte jag spendera Lördagen med min fina syster i Åmål, blir tacos och mys! hon och Anton var praktiken idag och blev klippta, iaf Anton, hann inte med sis. tror nog han blev nöjd  mamsen har förmodligen även fixat så att jag kan ut och rida på helgerna med, ska kolla på hästen nu någon dag. skönt att ha någon annan fritidsaktivitet som man älskar, och har gjort princip hela livet! nej men nu ska jag sova, måste vara pigg inför en ny viktig praktikdag! 

It's all your fault

När du inte har någon annan söker du upp den andra. Det är en självklarhet att du inte har alls många vänner som finns och bryr sig om dig, undra varför? Det är ungefär som om man står med ett facit i handen att man blev förblindad av verkligheten, du visste vad du skulle göra för att manipulera mig. du visste även hur du skulle bete dig för att få mig att känna att allt det här är mitt fel, när jag i själva verket bara ville rätta till det som hade känts fel. För att våran relation skulle bli bättre.
jag visste hela tiden att det var du som var den enda i hela världen som förstod mig, samtidigt som jag visste att mitt upp i allt det bra så var allting uppbyggt fel. jag kände mig inte tillräcklig på något vis alls, jag gav och gav, bara för att allting kändes mycket bättre då. I felt sorry for you. men, hur mycket jag än vrider och vänder på det, så vet jag att det kommer bli samma visa igen. Allting kommer vara perfekt i början, sen kommer jag börja bli konstig för dig, för du fattar inte vad jag känner. sanningen är att jag känner mig så förskräckligt utnyttjad, fast du blir bara arg och skyller det hela på mig om jag säger sanningen? det visar,
att du inte vill.        Och då känns det helt meningslöst att ens försöka.

Jag har bevisat för mig själv att jag mår mycket bättre utan dig. Jag har andra vänner, som bryr sig om mig för den jag är. Som inte missförstår mig i såna situationer, utan förstår och försöker bättra sig. I början, då när allting gick som en storm neråt i det mörka hålet, då berättade jag. men det var bara början, du vet ingenting. du har ingen aning, hur dom här månaderna har varit. Och då slår det upp ett ljus inom mig att du finns faktiskt inte här för mig nu, när det är som svårast. Och då är det inte meningen att vi ska vara vänner,
för riktiga vänner finns där för varandra.

och kom inte och säg att jag inte brydde mig om dig, för jag gav hela mitt förtroende till dig.

Jag vill spy över dig, för att du inte förstår att jag älskar dig. Förstår du inte? du var hela mitt liv, du var min bästa vän. varför tror du att jag ens skriver den här texten om jag inte skulle bry mig? jag vill in inte ge upp det vi hade, men samtidigt börjar jag tröttna på att det är jag som alltid ska vara den som bryr mig mest.

Jag tror, och vet att det är bäst om man lämnar det här bakom sig, även fast det känns. dom dåliga minnena slår 85% med dom bra- en vilja räcker inte mot en. det är fifty fifty, ödet som avgör vad som kommer att hända next.
I guess this is a Goodbye, a heartbreak goodbye for sure. Men det är på riktigt, inte bara en meningslös mening.
jag säger hejdå till dåtid, och välkomnar en nutid. Jag ska börja leva på nytt, växa om och inse att det inte hjälper att vara långsint och gräva i det förflutna. Jag är tacksam över det som var bra, tack för allt det bra. Men med mognad så säger jag hejdå till dig, och inte avslutar det på ett dåligt sätt. på det sättet blir allting mycket lättare, det är lättare att förtränga allt. Man ser sakta men säkert det svaga ljuset framför sig. Framtiden. Det är dit jag ska nå.

>-<

usch nu är det jobbigt igen, men man kan inte alltid va på topp. har varit några riktigt bra dagar nu ett tag, gäller bara att hitta tillbaks. men inte idag, för idag kryper jag ner i fotöljen och låter oc ta över min dag, that's it


v



someone you miss more than ever

sing for me, one last time

helg! började med att ta en liten springtur förut, sedan tacos och idol. ja, tacos har blivit en slags tradition på fredagar.. kan inte bestämma mig som är bäst i idol, alla är bra på ett visst sätt.. Alice, bara för att jag känner hennes syster + speciell röst. Olle, för att han har en sån otroligt het röst. Jay, grym.. sen hon andra som jag vettifan vad hon heter, men hon är typ askonstig! haha, fast ändå bra. och daniel med. och han gamlingen också.. så nu är det bara alla bra kvar typ.

nej nu börjar jag bli väldigt trött, så sängen får bli. skriver mer imorrn!


many things to do

Somnade till slut igår, men svårt var det. Och skönt att jag nu eventuellt kommer att få 2 praktikdagar i veckan!
Har haft en väldigt lång dag med mycket saker gjorda.. Först och främst praktik, på lunchen sen stack jag och pratade med Assad angående timmarna som jag har jobbat förut, som jag kan räkna in till gesällen. Blev sammanlagt 89 timmar tror jag, så det är en bit på vägen iallafall! vidare till arb.förmedlingen om hur jag skulle gå tillväga, hem och skriva ut allting, tillbaka till salongen för att få en underskrift, sen tillbaka igen och skriva in mig på arb.förmedlingen, tog ett tag. men nu är det fixat! inte nog med det, tillbaka till salongen där jag fick färga och klippa mormor. Raka vägen hem för att skriva musikuppsats, som jag inte gjort än. Skulle försöka hinna med gym därimellan men ikke, har samhällsprov imorrn så det var bara att sitta och råplugga på det.
Riksdag, regering, lalala .. Det är ju tur att vi gick igenom det där i 9an för nog sitter det i lite iallafall.

aja, det var väl min dag.. med andra ord stressig men rolig på något sätt. mycket saker som jag "vågade göra" åååh vad det känns att man snart fyller 18 år. underbart!

tänkte bädda ner mig i sängen nu, måste vara pigg imorrn. har sovmorgon till åtta iallafall, vanligtvis brukar jag gå upp 6, så skillnad är det. Kisskiss to jo maj little darlings

Marcus Jannes

Åh nej! nu har jag tittat på en såndär video som jag inte ska titta på.
Marcus Jannes tog igår sitt liv framför flashbacks sajt, med live kamera. Många manade på honom och skrev:
kom igen nu då! du kommer aldrig våga göra det. osv.. medans en kontaktade polisen, men innan dom han fram var han redan död. det tog bara några sekunder.. poliser har tagit bort forumet samt videon, men söker man på google så finns den uppe någon annanstans, vill inte lägga ut den här. jag mår illa när jag ser sånt här! önskar jag aldrig kollat på den, för fy fan vad man tänker om. man kan leva i 100 år, men försvinna på några sekunder.
nej usch och fy, känns som jag ska spy på riktigt. det är vidrigt hur dagens samhälle beter sig, ,hejar på någon annan att ta livet av sig! ibland undrar jag vart vi är påväg.. herregud.

Nej, nu ska jag försöka sova om jag kan. detta var en rejäl chock, och till er som inte har tittat på videon än, gör för guds skull inte det! nyfikenhet är inte ens värt att skriva om i en sån här situation, respektera det. det har jag lärt mig nu iallafall.. :(

it's the last time to feel again

Ska göra iordning mig för natta nu, har haft en lugn och skön helg :) Emmie kom och hälsade på mig en sväng förut med, blev film och festis cactus lime, smakar den gröna xider! god som fan, den kan man dricka om man är sögen på cider :D tänkte försöka åka ner till åmål en dag under veckan och hälsa på syster om hon vill det och sova över med, vem vet kanske köper med en överraskning. finurliga Anna är i farten. hoho
och även Erikapika! gud så hälsa-på-ig jag är nu känner jag. men det är mysigt!

jaja, hoppas ni älskar att läsa igenom dom här tråkiga inläggen precis som jag gör, finns ju inget roligare än att sitta och läsa detaljerat vad man har gjort på helgen/dagen/gårdagen/veckan blabla hela tiden. feel the irony
nåväl, återigen, för andra gången.. närå skojja. Oc, bok (svårt och läsa en bra bok och titta på världens bästa serie samtidigt?) och sova.. jade är ju det jag brukar skriva som avslutning. men seriöst, det är det enda jag gör just nu. MUMSIFILIBABBSI PÅ DET

Sigur Ros, Sigur 1

Jag önskar jag kunde ge dig allt det där vackra som en gång dött ut
Smitta dig med den här jobbiga febern, som gör att fjärilar flyger omrkring i min mage
Men till sist men inte minst riva ut ditt hjärta, trampa och spotta på det som en gång du gjorde med mitt.
Ge dig dom här ljuvliga kramperna i hjärtat, och sången om sorg


Visions



Jag älskar min vovvsing mer än nått annat! hon förstår utan ord. tog mig en promenad till djuraffären förut och köpte "skor" till henne, för lille sötnosen har ont i tassarna när hon går. hihi! och gud så söt hon var när jag precis hade sätt på dom, första stegen gick hon som en dressyrhäst och tänkte typ "vad fan har du sätt på mig kvinna, jag ser ut som ett mongo" och påvägen hem kunde jag inte hålla mig för skratt när hon tittade upp så oskuldsfullt på mig, när alla bilarna som åkte förbi tittade och skrattade och tyckte hon var så söt. Min vovve!

Annars rå? vad gör jag.. ligger i sängen och funderar på att dra på ett oc-avsnitt en fredagskväll och hör musiken och dånet utanför huset, alla är ute och super sig dretfulla. men jag måste säga att det är underbart att ligga hemma. här stannar jag några månader till.  Emmie var här en sväng förut med, fick leka lite psykolog, finns alltid här för dig smöla. Vi kikade på idol, åt tacos och käkade popcorn. med vatten faktiskt..

nej men ni får ha en fortsatt bra fredagskväll fyllesvin, godnatt

It's like everything I do reminds me of you



Helg! Oc, säng, lite gym, körskolan och mys

happiness

min utväxt är borta! weeeeeeeeeei, är asnöjd med mitt hår nu. naturligt blond slingat, precis min färg! grr
har även klippt Emmie idag, och jag tror minsan hon var riktigt nöjd, kul tycker jag.. att man kan göra någon annan lite gladare för stunden :) sedan drog jag och Matilda till badhuset och jag simmade faktiskt 20 långa längder. man mår så mkt bättre i psyket efter det, med bastu och allt. -
och jag tror att det är det jag behöver nu.. även fast man bara vill ligga under täcket dag ut- och in så måste man pusha på sig och tvinga sig ut i det vanliga livet. göra det man gjorde när man mådde Okej, eller bra. För faktiskt så får man lite ordning på sitt liv, även fast det inte känns så naturligt med allt det här, så känns det lite bra mitt i allt det dåliga. Och hade jag inte haft en sån underbar mamma som ställer upp i ur och skur, fastän hon egentligen inte orkar ibland, så hade jag aldrig klarat av det här. Jag älskar dig!! enormt mkt, du är hela min värld, jag inspireras av dig.
Det känns skönt att vara 10 år ibland, ligga i ett litet rum med skrivbord, gammal tv, cdspelaren man hade när man var liten, 115cm sängen, spiderman dräkten som hänger på en "hängare", döskalle gardiner och nintendo 64.
det påminner bara om det som var bra just då, och det känns skönt att bli mammas lilla skitunge igen, fast även puss och kram sjuka anna. att gå och lägga sig 9 varje kväll, myspys helger.. det är så man ska leva för att nå lyckan.

nej nu får det bli ett oc-avsnitt, sen sova. Kärlek till er!


boring

Prince of persia får det bli nu! ska lägga mig i sängen när klockan bara är 8 och det ska bli väldigt skönt må jag säga. imorrn blire klippning, ska klippa Staffan och på onsdag en liten tripp till sjukhuset. torsdag fyller mami år. och jag gjorde klart sista pärmen på körskolan med så nu får jag sitta på datorn! hm, ja det var nog allt jag orkade skriva nu. Någon skön själ som vill ha filmkväll med massa mys på fredag eller lördag? :)


Sex on fire

Tack alla ni som troget följer min blogg fastän att jag inte uppdaterar så ofta nu.
och tack mamma, magnus, syster, bror och vänner för att ni finns där nu! I love you guys

det kommer perioder när man tappar fotfästet för en stund, men det är ingen fara bara man hittar tillbaka.
jag kan, vill och ska. Med viljan kommer man långt.


-


I have lost my soul

i fredas vare tacos och mys med familjen, sen på lördan drog och jag världens bästa syster till strömstad för shopping och hockey. är ledig imorrn med! idag blire ut och övningsköra och äta god middag någonstans med mami och magnus.

Försöker

Jag undrar hur det var om det hade blivit du och jag, jag skulle hålla om dig och aldrig släppa mitt tag.
Jag tänker hela tiden på drömmen om oss två, vi åker till ett land där ingen kan se på