iiiiiih

Sitter här med min alldeles nya hp 210 mini rosa dator! En förtidig julklapp av mamsen och pappsen.
Tack så jättemkt! den är jättefin och jag är överlycklig, så här ser den ut typ;
Inte så liten kanske, som på bilden ;) Det är skitsvårt att skriva på den, allt är så litet. hihi

Nu ska jag installera spotify på datorn och lite såna saker.. hade bra i snöstormen!

maybe if

Sitter här i min goe mjukisdress och funderar.. Har vart hos Emmie idag, vi hade massa myspys! :)
Åh, jag är så jävla vilsen. Fortsätta gå frisör? Eller inte?
Har alltid varit min dröm, men det känns inte kul att stå och rulla den där jävla permanenten, curler osv.. Det är så frustrerande när man börja känna såhär efter halva tiden, att jag kanske skulle valt något annat istället.
Typ massör eller nått i den stilen. Dessutom känns det förjävligt att man har pluggat sönder sig i nian och sen känna såhär.. + att man alltid trodde att det skulle finnas gott om jobb när vi gick ur, statestiken såg ut så då. Men nu med den här *nya dumma idén om gesällen* så kommer det vara ASSVÅRT att få jobb. Så varför ska man slita häcken av sig och få arbetsskador i onödan? Allt det som var så kul förut känns mer som ett måste nu.
+ Att jag vet att jag inte är helt dum i huvudet som resonerar såhär, för det är rätt många som har börjat tröttnat.. Men samtidigt är älskar jag min praktikplats, trots att det kan vara pest ibland. Jag känner mig liksom hemma där, som om jag vore en i gänget. Det finns ju olika alternativ om man helt enkelt väljer att hoppa av frisör, så som att ex. läsa andra ämnen för att få upp dom där poängen man måste ha när man går ur. Så kan man få praktik på en affär, eller nått sånt där istället. Fast jag är så himla skoltrött nu, så jag skulle aldrig orka det. Så sitter man där igen.. Inga val. Dessutom vill jag inte vara den som jobbar på mc donalds när jag är 40+.
Jag vill någonting med mitt liv, jag vill bli något stort och lyckas. Inte köra fast nu under dom viktigaste åren i mitt liv. Valen jag gör nu kommer påverka hela min framtid. Så varför ge upp nu?
Önskar det fanns mer alternativ. Önskar man visste precis allt man ville bli, såg in i framtiden och visste.. visste vad man vill.


Angry

Oj, vad trött jag är på mänskligheten. Oj, vad jag hatar allt nu.
Jag och min andra kompanjon Emmie, vi är rätt trötta på människor nu vi.

Kanske ska bli en fisk? Kunna gömma sig bakom sjögräs, eller käka upp idioten som är så fruktansvärt liten, yngel.  Hm, det vorde grejer det. Tror jag kommer dö i förtid av att gå runt och vara arg. Men det släpper nog, hehe. Men först har jag ett **** prov imorgon, som kommer gå åt helvete. Får väl få ig då, bara att göra om. Sen är det iallafall Fredag.. Önskar att vi hade jul lov nu.


om och om igen

Klandra inte dig själv, du gör det inte medvetet.



Haha, offerbild?! nu är jag iallafall möööörk! Chokladbrunt typ, dom på salongen ville inte färga det svart..
hm. men jag gillart, starkt. Känner mig hemma igen. Är helt sluuuut, som vanligt. Så måste snart höppe i sänga.
Och ni som undrar varför jag inte svarar på sms: min mobil är cp, kan inte skicka sms och får inga heller.
så ni inte tror jag är otrevlig, tihi
Imorgon ska jag klippa mamsen på praktiken, mm-m. Så har jag prov på fredag, det har jag med tränat på. Ne-ej. (Vissel) har lust att tända eld på böcker! Men får väl stå ut nu dom hära veckorna som är kvar..
Godnatt!

yeho

Lyssnar på lite goding musik och ska snart börja städa.. shit vad fort det blir stökigt.
Sen käk och därefter gymmet. gött och röra lite på fläsket! skriver mer senare.. MKT som har hänt idag, haha.

-

Egentligen orkar jag inte sitta här och skriva en bra och rolig text om vad som har hänt idag, men jag gört ändå bara för att.
Försov mig, sisådär 1 timme och en kvart, panik till tåget klockan nio. (jag börjar kl 9) tåget försenat 20 minuter, sen när det väl kommer tjugo över så bestämmer jag mig för att ta bussen, för om tåget redan är försenat till Säffle så brukar det bli problem innan man kommer till karlstad.. så när bussen kommer går jag in och säger något i stil med: Tåget var försenat, så det är bättre att ta bussen för då vet man att man kommer fram. då säger han: ÅÅh ja, säg inte det du, det är farligt att säga då.
När vi var vid segmon stannade bussen, konstigt nog? haha, känner mig som en såndär som säger saker så blir dom sanna. men det gick bra efter några minuter med krångel iallafall.
Jopp, så var min morgon. rätt så värdelös. Men tänkte gå och lägga mig nu så att jag kommer upp till praktiken imorgon iaf. Blir nog svarthårig då med, hihi

,

Du vet då när man tappar fattningen

Kingdom of welcome addiction

Jag är ett monster
Det är rätt intressant att jag ändå klarar av att stå på benen. Haha
Men vem skulle bry sig, på riktigt, om jag ramlar? Ingen.
Vettskrämd

Map of the problematique



Om vi låstsas för en stund att du var ett monster
Som förstör och skrämmer allt och alla
Och under skalet på din skalaktiga hud
Finns den sortens kärlek som inte ens en ängel kan ge
Som dör utav längtan att en gång bli förstådd
varför detta skalet ej kan brytas, det är förtrollat
Det har blivit smittat tidigare, och inget bot finns heller



Dunkar musik så att hela lägenheten skakar
Skönt

-

Önskar att allt inte var så jävla komplicerat.
Önskar att jag var en helt annan person som inte skapar några problem alls.
Förlåt, återigen
Förlåt för att jag förstör allting, och förlåt för att jag vrider er till vansinne.
Att ni får sitta uppe hela natten för min skull, för att ni är oroliga.
Jag känner mig så otroligt dum i huvudet, jag är värd ingenting.

Vill fly från jag, byta kropp och sinne.
fan fan fan

Jag älskar er
även fast jag visar det på ett jävligt dåligt sätt

Kan jag få trolla mig tillbaks 10 år? Snälla

ångest ångest ångest


No sir, i can't

What's happen when you already have tried everything?

Rainy city baby

Åh! hatarej Emmie, som har gjort mig beroende av Sia- Breath me.
så därför hade jag tänkt mig att klura ut hur man la ut ett youtube klipp, och titta! hihi, klarade det. DOCK ÄR DET HÄRA EN ANNAN LÅT.
Tycker om dig ändå Ämi :*



vad tyckte ni då? ni har inte lyssnat eller hur?
Kom igen.
Bra!

gud vad klockan blev mycket nu såg jag, redan nio. och jag som hade tänkt att lägga mig ssssuper tidigt idag.
så tänkte faktiskt stänga igen datorn snart och lägga mig med min kära bok, och sen ringa mamsen som är 30 meter ifrån mig, fast jag inte ens har pratat med henne idag? :( Älskar dig Mami ♥

Imorgon är det premiär för.... HARRY POTTER! omgomgomgomg, kommer rent utav dö, om inte Emmie gör det först. Härligt med premiär i Säffletown med, ikke vanligt. tänk att jag satt när jag var nio år när jag tittade på den första filmen, har växt upp med harry potter och all magiskt faktiskt, det var nog där jag fick intresse för fantasi filmer - löve it! Ha en god kväll mina fina vänner så hörs vi imorgon.
En puss och en kram! Eller två!
Förmodligen tre, eftersom jag är kramsjuk. Så 1+2 då.
He

It's Okey

då var man tillbaks i "lillstugan" rå, har grovstädat och även möblerat om i sovrummet, behövde ha en annan syn.. har 24 ljus tända här inne, det är sååå mysigt! det är vid såna här tillfällen när man mår som bäst.
har även rensat massa kläder som jag har gett bort, en del kläder var svåra att packa ner i den stora svarta sopsäcken, memories you know, men det behövdes.  Dags att börja leva och lämna allt förflutet bakom sig.
-SKULLE STÅTT IGÅR!-

idag blire gym och sen mys.



:) can't get it out of my head

Speakless
nu förstår jag verkligen på riktigt
Du är den falskaste människan jag någonsin träffat, så full av hat. Du har förvandlas från tjejen med det varma hjärtat till monstret i alla sagor. True

men nu förstår jag att allt jag gjorde var bara för min skull, hade jag fortsatt i samma riktning så hade jag varit totalt krossad. det här skriver jag för min egen skull, och jag hoppas verkligen att det når ut till dig - du där som har förblindas så fruktansvärt mycket. Du kommer aldrig att komma långt, aldrig aldrig aldrig. När dina nya vänner, förstår hur du egentligen är så kommer dom lämna dig också. precis som jag gjorde.
Det bästa jag någonsin gjort i hela mina snart 18 år. Gör mig en tjänst, prata aldrig med mig mer, jag vill aldrig veta av dig igen. jag försökte acceptera dig på ett moget sätt, men du verkar fortfarande vara kvar i mellanstadiet. Herregud, du toppar verkligen listan. Grattis
Jag ville inte komma dit och förstöra, jag ville gå dit med min andra vän och ha kul. Allting kretsar faktiskt inte runt dig. Jag hade aldrig brytt dig och du inte hade varit så jävla otrevlig. Ditt äckliga svin. Du är verkligen helt flippad. Du förtjänar ingenting, inte efter det här.

Nu ska jag klä på mig ridkläderna och ut och rida på Rosa, det behövs verkligen nu. Lite djurkärlek. och utan min älskade Nadis vovvsing så hade livet varit ännu mer surt nu. hon vet verkligen hur hon ska göra för att få mig att le den lilla plutten.
trots allt är jag riktigt glad att jag för en gångs skulle gör rätt.

Puss på dig heartbreaker





Hello hello winter, goodbye summer

Gran Canaria var underbart, precis vad jag behövde. Värme! tänk hur snabbt vädret kan ändra humöret..
Fast under landningen ner till Sverige la alla märke till nått, snö? I november. första snön går rätt bra ändå, lite mys. Jag fryser sällan ute, så det är okej. känns lite konstigt att gå till skolan imorgon efter 3 veckor..

Förstår du inte att varje gång du hör av dig brister en tråd inom mig? Ibörjan var det lika starkt som tusen olika sorter spindelväv, så starkt, men ändå lätt att klippa av. Jag önskar jag kunde klippa den tråden inom dig som dras till mig, klippa av beroendet av att ständigt vara där som en roll, när du egentligen inte är det och aldrig har vart det. Jag hatar dig för att du gör såhär, varför vill du skada mig? Jag har redan förklarat så utformat och enkelt till dig, att jag inte vill veta av dig.
Ibland funderar jag på att lämna Sverige, bort tusentals hundra miljoner mil med skyddad identitet, du skulle inte veta vart jag var. Du skulle inte ens kunna plocka upp telefonen och slå dom där siffrorna som du faktiskt kan, och plåga mig. Jag skulle leva ett sånt härligt liv. Lämna av all tung last som alltid funnits där och gjort det jävligt för mig, ta med mig min älskade familj till ett paradis. Eller kanske helt enkelt förvandlas till en fågel och flyga någon annanstans ett tag, där ingen kan se mig eller höra.   Det är bra att fantisera, iallafall.

Hmmm, sitter och funderar som en kärring. Promenad eller gym? jag känner för en promenad, men det är så svårt att gå snabbt ute nu. och gymmet har jag inte vart på evigheter. känner mig lite halvkrasslig fortfarande sen jag gick hem från praktiken förut så promenaden låter bäst.. eller så kör vi en kombo.
Okej, nu börjar jag verkligen låta som 40+.  Hejdå.


Shololo

The truth is that I know that 
In the end, we will always be friends
It doesn´t matter what has happened, for we are those who always sorts out everything in the end.
and it comforts me
-

Hooola senorita mananaaaa!!! hur är läget med er bortregnade svenskar? Okej, jag är själv i Sverige fortfarande, men inte länge till! för imorgon så tar jag flyget till Gran Canaria
ifall planet kraschar så vill jag bara säga att jag älskar min familj och mina fina vänner! hade bra så hörs vi om en vecka, eller kanske under veckan. PUSS