fake

oj, jag måste säga att jag är chockad över hur mina såkallade vänner beter sig.
jag trodde att dom stod upp och försvarade en, inte lämnade en i sticket.
det visar ju en gång till av alla miljoner gånger att det faktiskt inte är äkta vänner.
men sen börjar jag fundera på om det faktiskt finns "riktiga vänner" nu förtiden.
för om jag ska vara ärlig, så har den här världen alldeles för många otäcka typer,
som nästan vill göra allt för att få en att må dåligt. jag skrattar lite för mig själv,
när jag svarar med ett leende, och inte blir sur tillbaka. för egentligen kan jag inte
förmedla hur ledsen, arg och besviken jag är!
det känns som att allt är som ett spel, jag vill inte spela. jag vill vara mig själv och reagera naturligt.
men jag vågar inte längre

I'm freaking out, where am I now?

du får mig att framstå som en idiot
din jävla idiot

så - det var allt jag hade att säga som var argt idag
men vet ni?
Jag är så himla dunder glad idag så det finns inte, vet inte varför?

visningen gick sketabra! det verkar som om dom ville ha det,
jag menar vem vill inte ha äniebänanys lägenhet?
haha. jag hade iallafall städat så att det verkligen blev kliniskt rent.
++++++++++ på det, jag älskar när det är städat och snyggt,
och jag älskar att snön snart försvinner! snart april, snart maj, snart juni.
O-M-G
I LOVE MY LIFE

Snart visning... nervös!

...


it's tuesday biatch

förlåt för dålig uppdatering (bloggen)
haha, får dåligt samvete när jag inte har bloggat på ett tag.
säger det igen som jag har sagt förut, shit dagarna bara flyger förbi. det var ju jämt nyss nyår?
nej anna, det är snart april. herreminjesus, men hur som helst är det riktigt skönt iallafall
alla längtar till sommarn.

förövrigt är det inte min dag idag, jag hatar alla lärare och jag vill verkligen aldrig se dom igen.
okej, där drog jag alla över ett streck men dom flesta är helt out of my mind, jag förstår mig verkligen inte på dom. förstår inte heller hur min idrottlärare kan stå och skrika åt mig för att jag hade för vardagliga kläder på mig istället för gympakläder och förklarade noggrant hur dålig jag var för att jag spelade fotboll med mina vanliga kläder. ungefär såhär låt det: har du gympakläder JA ELLER NEJ?!?! jag: nja, men jag har en kofta på mig över. MEN DÅ HAR DU VÄL INTE DET? jävla f*tta, på han och hans temperament. jag har nog aldrig varit så sur och ledsen på en simpel idrottlärare i hela mitt liv, nog att vi hade en sträng lärare på högstadiet men det här slog rekordet. + att han är riktigt äcklig.
så, nu har jag fått ur lite ilska bort från min lilla hjärna.
tänkte sticka till gymmet efter skolan, men jag kom på att jag verkligen inte hade tid med det. för 1. har prov imorrn, ganska så svårt och stort curler prov. 2. har visning för en som ev. ska ta över min lgh. 3, var tvungen att städa och tvätta aset av mig. så bestämde mig helt enkelt att skippa gymmet, jag var där igår en sväng och ackack vilken träningsvärk jag fick. men imorrn är jag nog taggad till gymmet, fast får bli lite senare då eftersom visningen är kl fem. hm, hur får jag ihop allt? no idea.
nu tänker jag sätta på oc och äta popcorn, och klämma in lite curlerträning.


You remember me, I remember you

är kvar i säffle idag. brukar alltid åka hem på söndagar, men denna gången gjorde jag ett undantag
drog ut igår och söp som aldrig förr, haha nejdå! men det var himlans trevligt och kul folk. kom hem kl 3, hade sagt till mamma klockan 1 men det blir som vanligt! tur att hon står ut med mig iallafall, lille mamsen.
tror att hon förstår att man blir äldre nu, och får ta lite eget ansvar. man är inte 13år längre liksom.
jag kom hel hem iallafall, det är huvudsaken.
nu måste jag packa min enormt mega tunga väska och marsh i sängen för jag ska upp kl 6 imorgon. bläääääuuu,
gilla inte. godnatt!


This is my life

Det här är mitt förflutna, min barndom, mitt liv
något som aldrig kan glömmas
med en regnbåge väljer jag att skapa glädje av det
hur jobbigt än det har varit



all this letters




"we choose our choice here in life, but I will never forget you"


today i live, i'm stronger than the others
And I will always love you mum and dad


You

Jag kommer aldrig att komma över dig
För hur mycket jag än försöker förtränga det
så står du alltid där ivägen som en förbannad staty, helt okänslig
och jag står och gråter över ingenting
i över 2 år
du kom, du gick, du tog mitt hjärta och högg det i tusentals vassa bitar
kvar är sorgen, sveken, ilskan och förhoppning om att du kommer att komma tillbaks
vakna upp brevid mig
höra dina andetag
dina hjärtslag
jag blir galen utan dig - jag orkar inte länge till
det tomma skriker på hjälp
på dig
hör du inte?

Du måste ge mitt hjärta tillbaks om jag någonsin ska kunna älska igen.

life is what u make it

buu för hosta, feber och allmän förskylning! började lite smått i morse, men slog ut i rot lite senare på dagen. det är nog det värsta man kan ha när man är sjuk, faktiskt! eller ja, det säger man ju till all sjuka när man blir sjuk. jag tror att det gäller att inte tänka så mkt på det, då mår man bara ännu mer dåligare.
annars efter skolan följde jag med emma hem en sväng, kikade in hennes nya snygga lägenhet. klippte henne lite med, tror hon blev nöjd iallafall? :) sen så tänkte vi dra och springa bort några kalorier på gymmet, men ackack jag kände mig verkligen dålig så jag tog en buss hem istället. efter jag gick av bussen så började min hals klia fruktansvärt mkt, så jag började harkla och hålla på. sen när jag skulle spotta, så kommer det blod ur munnen. är det farligt? blev lite rädd faktiskt. men det började ju inte direkt att spruta blod, bara lite liksom.
iallafall, skolan idag var ganska så dryg. jag och emma satt och filosoferade långt långt iväg till en annan årstid, nämligen sommaren. Tänk dig att ligga i gräset, dra fingrarna längs det gröna gröna gräset, se solens strålar stråla längs hela kroppen, ligga och schteka från kl 11-16, dricka en iskall cider, och på kvällen när solnedgången börjar glänsa sakta men säkert ner sätta igång grillen på högsta värme och se eldflammorna leka, lägga på grillat och äta Längtans potatisgrattäng, och mittimot dig sitter dina bästa bästa vänner skrattandes med de likbleka tänderna, i hopp om en ny grönskande sommar.
Alright, RIKTIGT SÅ pratade vi inte, det hade låtit helt wierd? haha, men mkt prat och leenden blev det iallafall.

Annars så sitter jag bara och läser bloggar, det finns verkligen inget roligare! spännande att följa personer som provocerar om ett perfekt liv, som egentligen inte är så perfekt. fast vi faller för det, för att det är så vi vill leva. precis det jag menade med det förra inlägget. kollar in kenzas blogg, och tyra&bellas show. det är kul när man får följa med in i kenzas miljonlya och se 50st av hennes skor, men kenza skrattar och säger att hon har ännu mer i källaren. jag ÄLSKAR verkligen såna skor, finns det något finare? varje gång jag går förbi bianco, eller någon annan skobutik, så ser jag verkligen mig själv framför mig. precis den stilen, allting perfekt.
men så kommer vi till den dåliga biten att jag är för lång för att ha såna skor, egentligen spelar det ingen roll på den skolan jag går på just nu, för det är många som har klackskor, så då ser det inte knepigt ut liksom. men  mina jätte-fötter får inte plats i skorna, mina äckliga missbildade fötter passar inte i dom. egenligten har jag inte så fula fötter, men dom är så fruktansvärt långa, jag menar vem har 41½ i skostorlek? no one, precis.
nu ska jag kika på oc, eller film. har inte bestämt riktigt än. medans jag bestämmer mig lägger jag in mina drömskor, och dregglar redlöst.


alltså, ungefär såhär. grr?



mums, till våren blir det nog några såna här dojjor ändå.
längtar verkligen till att kunna ha snygga outfits igen.


can you see it?

död åt SJ! usch, allt gick bra till grums, sen vid grums så stannade tåget.. 5 minuter gick.. tio.. 15.. sen ropar dom i högtalaren; pågrund av tekniska problem och ett mötande tåg beräknas vi åka inom 20 minuter. efter tjugo minuter så säger dom att dom vet inte när dom ska åka. det var påväg människor som skulle laga något. då tappade dom flesta humöret och blev skitarga, en del skulle ju med ett annat tåg i karlstad eller kil, osv. så tur nog så säger en snäll kvinna att hon hade 2 platser kvar i bilen. så jag och en annan passagerare åkte med. men vi fick vänta ett tag eftersom han som skulle hämta oss kom från kd. men sen åker tåget ändå, och vi blir ståendes kvar. haha jaja, det var gött att åka bil iaf! nu är jag väl hemma som tur är, sitter och kollar på kalla fakta. ska nog göra mig lite mackaroner och köttbullar. för filen som står i kylskåpet gick ut 17 februari så jag ska nog slänga den? uschusch haha en månad sen. undrar hur den ser ut?


Put my make up on, thinking 'everything will be alright today. Something is scratcing my heart.
And then, when I look around, I understand that this world is not for me.
It's not forgiveness. But it's to unsympathetic to understand me. Because i'm not perfect, i'm not even beautiful or attractive. the only thing I have is a beautiful inside. the truth is that the exterior is taking more space than the internal - it's to late soon


det är söndag

godmorgon! ligger här í sängen med oc framför mig som är pausat för tillfället.
som ni ser nedanför så är inlägget skrivet före inlägget efter. jag la bara ut det för att jag hittade det i utkast, som tur var. känner mig jätteseg och funderar starkt på att resa mig upp och börja packa.. packa allt till kd, packa ihop mitt älskade liv i säffle och släpa på resväskan till ensamma karlstad. ja, jag är inte så glad för det.
usch det är verkligen tråkigt där borta, ensam i en etta i karlstad - den stora staden. ätandes, bittriga anna. haha, nej men jag har ju faktiskt börjat med gym där borta, och nu när vädret tillåter en att vara ute så blir det nog minst sagt lite skoj. mamma var i karlstad igår och köpte mat som hon bar in i kylen till lägenheten, så behöver inte tänka på att köpa det. har för mig att hon sa att hon köpte ett par tränings-tight byxor med. såna där som alla har när dom tränar, kände lite grupptryck där så jag bad min kära moder att köpa ett par. tack! :)
kl fyra går tåget, så jag ska ta och börja röja här uppe så det blir fint tills nästa helg. puss

maddeklen förra året, i think? den här bilden skrattade vi åt länge.
haha!

Utkast: Mars 10, 2010

ibland kan man börja undra vart världen tar i vägen. för länge länge sen,  fanns inte massmedia, det fanns inte heller några speciella krav på hur man skulle se ut, vad man skulle ha på sig, eller vilken frisyr man skulle ha.
inte några tv-serier, eller stora filmer som man kunde drömma sig bort i. det var bara att leva, utveckla sig själv, leta efter lösningar på problem som kom upp.
det fanns inte heller någon alkohol, tobak eller några andra droger. man levde ett fullkomligt giftfritt liv.
nu är min stora fråga, vad har hänt? man kan läsa i tidningar att alla storslagna kändisar, som man förr såg upp till, är stora knarkare. dom går på glamourösa fester, köper chiuaua hundar och stoppar i sina dyra väskor. banta hit och dit, och träffa bara dom snyggaste killarna utan hjärta. vi tittar på tvserier, försöker leva som dom på tv. för där har vi ett facit i hand hur det perfekta livet ser ut. en del blir fans av amy winehouse, tror att dom är coola när dom börjar knarka och skaffar en speciell stil, men hamnar på kåken eller behandlinghem. en del faller in i en depression, börjar gå på tabletter, för att de tror att piller löser problemen. en del börjar supa, blir alkolister, glömmer bort vad sina barn heter, och sedan dör de i ung ålder.
tänk om inte tobak, alkohol eller droger fanns? tänk om vi skulle kunna leva utan det, undrar hur det hade sett ut då? ni måste hålla med om att det är sorgligt att se kompisens mamma sitta på en bänk på torget, med en spritflaska i handen och alla hennes A-lags "vänner" brevid, supandes, med kanske 1,5 promille i blodet varje dag?
Idag tror vi dagens ungdomar, att alkohol är helt okej ibland. och en cigg på fyllan hör till. för det är det vi har växt upp med. vi har inte sett något annat, det är helt normalt för oss. förstår ni sammanhanget, vad jag vill komma till? Jag vet att det kan låta konstigt, för alla vi har prövat på det någongång. Och jag har själv druckit, och tagit en cigg någon gång. pröva går bra, men man får inte fastna i det.
jag vet att det är olika åsikter om det här, en del kan tycka; men vafan? jävla tråkmåns, ut och sup med dig vi lever i 2000-talet! okej? jag vet. jag vet att det är kul att gå ut med vännerna, att det är kul och köra massa ölspel, att allt blir så mycket roligare. men jag vet också en annan sak, att så som vi tänker nu låter ganska farligt. det låter som allt blir roligare med alkohol, att det inte finns nån mening med livet utan. hallå? pingpong? klart att man kan gå ut på krogen, spela spel, skratta, dansa, utan alkohol! det är bara ett gift, som gör att vi gillar läget.

om en fallande stjärna skulle falla ikväll, då skulle jag önska att alla droger försvann. för helt ärligt, det finns inget postivt med det.


no one is perfect

haha ni får ursäkta det andra inlägget, men har man skrivit en skit lång text om en bra åsikt och trycker på logga ut iställer för publicera så tappar man suget på att skriva mer.
iallafall, sista dagen på praktiken idag. ingen skillnad än vad det brukar vara, jobbar ju där på lördagar så samma rutin typ. men jag hade kunder hela tiden så att det var mkt skojjj! inte alls jobbigt, bara kul. har verkligen hamnat rätt känner jag. inga oäkta kalla frisörer, utan en man på 40 år som är hur skön som helst. i löve it! haha,
jag vill faktiskt inte tillbaka till skolan, måste säga att jag faktiskt gillar säffle skarpt
visst det var så himla skönt med omväxling där på höstterminen och flytta till kd,
men jag vet inte vad det är med mig, för att jag trivs bättre här, hemma. det är tryggare här liksom. så vet ni? nu ska jag snart flytta ut, och flytta till säffle igen. jag ska flytta in i våran gäststuga mittimot vårat hus på 64 kvadrat tror jag det var? nymålat och fint är det där inne, och nya fräsha prylar ska in. hemma bio lutar det åt också. flytten sker under slutet av maj. can't wait. sommarfester, grillfester, chillkvällar, i säffle! wie

nu ska jag tänka på något annat och inte vara så överdrivet glad, mohaha ;) idag efter praktiken iallafall så gick jag direkt upp till min egna lilla våning och började spela the sims 3. nyinstallerat och klart på datorn! perfa, lite mer seg men annars går det. dessvärre börjar mitt spelberoende öka väldigt snabbt, scary. 6 timmars spelande, inte så jättebra kanske. mina ögon är som fyrkanter just nu, sexy visst?

säger godnatt och ha en bra fortsatt kväl, ska dra på massa filmer och O.C nu! love

OBS! jag hittade inlägget som jag trodde var raderat. lägger ut det någon gång senare, det låg i utkast!



före spelandet..



efter! ni ser ju fyrkanterna?


IOPJOPJO

kul jag hade skrivit ett jävligt långt inlägg om en åsikt.................
så trycker jag på logga ut ist för att publicera.
KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL

sick

jag fick magsjuka! wonderful, hade världens ondaste dag igår. men det börjar bli lite bättre. fast den är fortfarande kvar. vill bli frisk så snart som möjligt, gå på praktiken imorrn och gå på massage! tänkte gå upp och vila en stund nu så att denna dreten försvinner. adiossssssssss

här får ni en bild på min mammii! den är jättegammal, och bilden är tagen i vårt gamla hus.
älskar dig mamma <3

måndag

dålig uppdatering.. jag mår inte alls bra. orkar inte sitta vid datorn ens, tror att jag börjat bli sjuk. har jätteont i magen, och magsjuka går ju så det skulle inte förvåna mig om jag får det nu när praktiken börjar imorrn. whatever, annars så hade jag det riktigt kul i lördags! :) blev inte så mkt folk som väntat, men bonnefest = sköna people. haha, mkt bugg och skratt bjöds det på. jag tänkte försöka lägga upp några bilder nedanför, om jag hittar lite ork till det! bilderna är oredigerade, orkar inte fixa till dom nu.
tänkte dra på en film, Precious, handlar typ om en misshandlat flicka som blir våldtagen av sin pappa och får barn + HIV av han? jag har inte läst på så mkt, men bra recensioner (stavning?) iallafall så jag ger den en chans.



Madde babe och Jag.



Madeleine, Johanna födelsedagsbarnet, och mee



people

please God

gud vad aktiv jag är här känner jag, neeej.
men shit är det redan fredag? jag säger ju att dagarna bara flyger förbi
idag taggas det tills imorrn, blir svanskog och fest! wieho, jag och madeloin ska nog träna lite imorrn och göra lite smått & gott för att känna oss snygga som attan. funderar på att dra till badhuset och simma några längder, basta och bara chilla, men vi får se hur det blir. nu ska jag städa rummet och fräscha till det lite tills imorrn när flickorna kommer.

behövs det någon för- och efterbild? näääääääj
hahaha

I<3mamma

pratade nyss med mamma i telefonen. jag saknar henne så jävla mycket.
visst jobbigt med tajfs och bråk, men jag måste erkänna att jag aldrig skulle klara mig utan henne.
hon ska vara borta i en vecka och jag saknar henne redan så att det gör ont, när jag är i kd på veckorna så går det ju bra eftersom det är skola varje dag, så man har saker att göra. men nu när det är lov, när man sitter mest hemma och inte gör någonting.. det är då man saknar mammiiiiiiiiiii <3

och jag måste lägga upp lite bilder, för att bevisa att jag verkligen är fet som en jääkla kossa!!
seriöst, jag har aldrig någonsin varit så fet som jag är nu. jag äcklas så mycket av mig själv justnu. visst, man har aldrig tyckt att man duger. men man har ändå alltid tyckt att man har varit lite söt iallafall.
men nu - never ever! jag förstår om inga killar vill ha mig, för jag skulle själv inte ha valt mig om jag var kille. skulle ha klassat mig som överviktig fetma.
celluliter, fettklumpar, lår stora som jag vet inte vad, traktordäck magen. det enda positiva med detta är att man har stora bröst. thats it, allt annat suger. om man inte är nöjd med själv själv - kan man ingen annan få heller. hela min jäkla självkänsla dämpas ju ner av detta. det enda jag kan göra är att lipa, men det hjälper ju inte precis heller. känns som träningen inte tar någonting, och då skiter jag liksom i allt och vräker i mig en 600 kalories pizza. plus cola. plus chips. sen sitter man där ändå, alltid, och kliar sig i huvvet och undrar hur fan man kunde ha hamnat där. BLÄÄÄÄÄÄÄ bort fetma bort



bilden tagen jämt nyss. 2010 = FET


titta mina ben, mina armar, åh gud ge mig tillbaka kroppen tack..

1 mars

varför rinner bara veckorna iväg? tiden går fruktansvärt fort nu tycker jag!
jag har iaf inte haft tid att blogga. på fredan när jag kom hem så bar det av till tuppen med familjen, och marriaa följde med. blev en cider där, och en när vi gick. haha jag och maria sätte oss vid kinaresturangen och tog en smaskig kall jordgubbs cider. mumma! sen gick jag i sömnen genom stan och gick och la mig innan tolv - gött som satan. haha älska mina uttryck?! 
Har börjat tage körlektioner nu mä, bättre att vara ute i tid. då vet man ju att man klarar körkortet! mkt smågrejjer som man lär sig, som man inte lär sig när man kör med pappsen. maddelen sov här inatt med, mysit satt. sen skulle hon till tandläkarn, och jag till icenter.
helg < bra.
gick till assad en sväng på lunchen (salongen jag jobbar på), hjälpte till lite smått också klippte han rätt det fula som hon andra kärringen hade klippt. så nu äre fajnt!
nu ska jag göra ngt roligt, äta kanske? mmmmm