godnatt

kom hem för ett tag sedan, har varit och gymmat lite som sagt. var gött like always
duschade där borta och bada bastu ;) mysit satt! bara att jag fick springa som fan till bussen, jävlar vilken rush. det blev helt igen tätt i halsen (har anstränings astma) så blev det helt varm kallt i haslen, svårt att förklara men whatever, hann med bussen i allafall, och det var inte mkt till att jag inte hade hunnit med den. då hade jag fått stått ute i snöstormen klischblöt, hej sjuk? nu ska jag städa och packa, LAGA MAT! är dret hungrig, och kolla på kvällsfilmen på 6an. mkt som ska göras, så jag måste sätta igång nu. natti



god eftermiddag

försök att inte bry dig, koncentrera dig på ditt liv

måste försöka bli bättre med att tycka bra om mig själv. min självkänsla suger ibland, det är riktigt jobbigt.
men jag försöker att bygga upp den. det är lite svårt ibland bara, speciellt när man är omgiven av falskhet

efter en riktig jobbig dag i skolan av matte och- eng prov (som det förövrigt gick bra på), så tänkte jag åka ner till gymmet och rensa tankarna lite. jag vet inte om jag är arg/ledsen/glad eller förvirrad, men en väldigt stark känsla är det iallafall. och jag vet precis hur man ska bota den - musik och träning
känner mig fortfarande lite äcklad av donken maten jag åt igår, men nu ska jag åka ner till staden med mina snygga high heels (skor för er som inte är modefixerade), och köpa en diet shake. haha, vill känna mig lite snygg innan och efter gymmet, speciellt nu i lite dålig-självkänsla-tider, då är det ett +.  eller jaaa, det kanske inte är high heels, men det är en stor klack för mig som är långbent.
byetjao


:)

gud vad skönt med en riktig sovmorgon, förutom att mormor ringde och väckte mig kl halv tio då, men jag somnade om och sov till säkert 12! behövdes verkligen, kunde sova trots mina drömmar. jag drömmer så jäkla mycket just nu, det blir lite svårt att sova. men iallafall, skulle ta mig till den där privata saken till kl halv fyra, och jag visste verkligen inte vägen dit. så jag fick kika på hitta.se för vägbeskrivning + den där nya grejen så att man kunde kolla på bilder. tog 5an till inre hamnen och gick av där, sen var jag tvungen att fråga en helt främmande person om vägbeskrivning, den förste dissade mig, den andra var invandrare och kunde inte snacka svenska eller engelska, och det tredje paret var ett par kvinnor i 40årsåldern som visste vägen. puh! annars visste jag inte vad jag hade gjort. var jättestolt över att jag tog mig dit iallafall, haha. sen när jag var klar där så åt jag inte på donken....... haha, jo jag tog en lilla menyn, hade inte ätit ngt på hela dagen och klockan var 4 så jag var tvungen. åkte hem en snabbis till lgh, men var tvungen att åka tillbaka till stan eftersom jag hade bokat en biobiljett till percy jacksson - the lighting thief (stavning?), filmen var som alla andra science fiction filmer, inte någon särskilt speciell. men den var bra och spännande så det satt fint en onsdags kväll inför provet imorrn. nu ska jag käka spagetti och köttbullar, och ladda lite inför matte och eng provet.
adjö

sminkad och klar



fin foundation va!?
haha, chokladansiktsmask från åhlens.

fullproppad dag

hej allihopa! precis kommit hem ifrån en skojjig dag i stan med Serafia. var så längesen jag såg min pudding, så det var ytterst trevligt! gått runt och kikat lite på allt möjligt, tog en tacobar, och lite fika på det. Emma kom förbi en sväng med, så vi har gått runt och tittat lite grann. såg att de hade en öppnat en ny salong på mitticity, de hade billigare klippning eftersom det var nytt. så jag beställde tid idag, så nu har jag kort hår. herregud, trodde aldrig att jag skulle våga, men någonstans fanns modet så jag klippte det. resultatet ser ni här nedanför. planerade lite inför helgen med, det lutar på att det blir utgång. funnybunny!
vi är lediga imorrn med, så jag ska på en privat grej kl 3 tror jag det var? annars tänkte jag sova till 12. mmm, inte fel! måste tvätta nu med. kom på att jag hade tvätt tid idag, haha ;) gör jag något annat än tvättar? nope.
var en bra dag i skolan idag med, började med bad - simning och grejjer. sen så skulle jag vara sminkmodell för johanna, så jag skippade helens lektion. wååps, jag ska till tandläkarn. det var bara en engångsgrej vill jag tillägga. efter skolan drog jag som sagt och mötte serafia, har vart i stan hela dagen idag så det är ganska mkt nu. riktigt kul att ha ngt att göra på dagarna. nu ska jag slänga in tvätten och slänga på en ansiktsmask sen sooova. natti


puss

kom hem från träningen för en stund sedan. gött som fan, köpte en diet shake very low calorie weight control eller hur det stavas haha. jordbubb, tänkte att den skulle vara god. och det var den också, men efter sisådär 15 klunkar så börjar den smaka mjöl, något riktigt såntdär äckligt. har testat mammas dietshakar någon gång med, vanilj, och bläääää. jag äter hellre pizza. fast nej, inte nu längre. endast två mål om dagen och ev. latte!

nu ska jag platta håret innan jag kryper ner i sängen och kollar på film.. har sövmöra imorrn, verry gytt! sen nästa vecka äre lov, på lördan nästa vecka ska jag partaja med några friends för johanna och josefin som har fyllt år, blir nog skoj. tuppen på fredag med! muuummmms! lördag jobbjobbjobb.


blääääää

kom fram till karlstad för en stund sedan, smockade i mig en 200 g chokladkaka =1000 kalorier säkert?
tur att fet som jag är ska åka till gymmet imorgon och vara där i 3 timmar och bränna 1000 kalorier.
nu är det slut på allt - pizza, choklad, godis, godis, godis, fika, cola, aa allt äckligt.
till veckan ska jag till gymmet måndag, tisdag, onsdag och torsdag. på fredag åker jag hem med två tåget så då hinner jag tyvärr inte. därför får jag masa mig till kd tidigt på söndag och träna, om det är öppet?
nu jävlar ska jag bli smal, på riktigt, 30 kg ska minst bort. och jag skiter i vad ni tycker, för jag vet att jag är tjock som en kossa, eller elefant whatever. till veckan ska det endast äta mycket grönsaker + mina såkallade bantningspiller (4 kg grönsaker om dagen), och kanske något kött så det inte blir för lite mat så att kroppen ställer in sig på svält. no calories, no kolhydrater. hejdå fetma hejdå bröst.










titta mina kinder... hahaha, nejdå jag blåser upp dom men snart ser jag ut såhär.


nörd

hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ahahahaha

idag ska jag peta näsan

-

ska nog nog ta fyra tåget hade jag tänkt mig. hoppas det inte är några förseningar eller något, och hoppas tåget verkligen går. annars får jag hyra ett pet-flygplan.
kalajset igår var skojj, fikade lite och myste. sen åkte jag hem och gjorde ingenting.
förövrigt finns det ingenting att skriva om just nu.
bara en sak: lyssna på adept-the ballad of planet earth 00:50, (menar den på spotify), ååååh älskar bara vrålet och melodin.
adjöss

goderafton

igår var jag faktiskt ute, trots att jag hade tänkt att ta det lugnt ett tag. men jag drack typ ingenting, så + på det. därimot hamnade vi på en random fest det första vi gjorde. så går vi in, eller ja försöker iaf. det var så jävla mycket folk i bara en etta. så kommer det en person som säger: ni får inte vara här, ni är inte bjudna. hahahaha, grejen var att det var fullt med folk som bara gick in liksom. men vi gick iaf, så börjar några skrika pundare till några som jag var med. då blir den person sur och häller öl i trappuppgången. det låter så jävla töntigt, men så jävla kul var det. hahah! var så himla chockad att tönten gick fram och sa att vi inte var bjudna, det var liksom pinsamt eftersom alla glodde på oss. det rolíga av allt var att vi fick höra att securitas kom dit sen. men vi drog till en annan fest senare. eller ja, fest&fest, det var mer chill. sen runt ett gick jag hem, kändes lite ovärt ett tag. men trots allt så var kvällen sammanfattad ganska rolig. mkt skratt där ett tag. min och sandras humor = HAHA. helvete vad vi skrattade ett tag.

nej nu ska jag göra mig iordning, sen ska vi dra till åmål på kalajs för syrrans pojkvän. hade finfint!

you can't find real friends or love, accept it

här kommer lite funny pics



haha, titta så vig jag är. monkiwoman!



facelook


hm

sådär nu har jag läst klart alla mina 10 favoritbloggar. tog mig någon timme, men jag älskar att läsa bloggar. speciellt såna man har följt i något år, man blir liksom besatt när man har börjat läst dom. vad gör dom nu? vad har hänt nu? osv..
annars tar jag det bara lugnt och lyssnar på damien rice. kom hem ifrån gymmet för en stund sen, så jag är lite tom på energi. men det fixade jag med lite onyttigheter - godispåsen. jag tänkte såhär, det är ju typ fredag? eller ja, egentligen tänkte jag inte alls. whatever, haha, jag köpte lite sura flaskor, ni vet dom där blåa och rosa? i love them! och ljusa chokladpraliner. det var smaskens, och dåligt samvete har jag inte heller, för jag brände 294 kalorier idag på gymmet så jag ligger inte så mycket minus iallafall. märkte till och med på mitt linne, som satt tajjt och magen stack ut på för ett tag sen, att det hade blivit jätte pösigt och stort. så det går ganska bra nu.
till helgen blir det lugnt, och helgen efter det med. jag håller det jag har skrivit, nu ska jag bli en nyttig och bättre människa. supa kan man göra när man fyller arton, röka kan man göra när man får cancer. I'm done with it! och det känns så bra att man har blivit lite mognare och inser att man fortfarande är ung. jag är inte i tonårs/fjortisstadiet heller, men jag börjar bli vuxen. så jag är någonting mittimellan. känns perfekt! nu menar jag inte att jag försöker vara mogen och skriva att jag aldrig mer ska gå ut. för det är klart att man går ut med dom bästa ibland, men inte lika ofta. till sommarn till ex. då blir det party! älskar sena utekvällar under sommarnatten, när man kan bära snygga outfits och ha glyserna på :)
Nåväl, nu tänker jag ta mig en lång dusch. sen ska jag sätta på Love Actually, som jag har tänkt att göra i 2 timmar nu. Ikväll bryr jag mig inte om jag somnar sent, för jag har varit trött hela veckan ändå. Pågrund av all träning som jag har svettat skiten av mig i tre dagar nu. haha, men det är skönt ändå.



Ja ni kanske ser? jag har dock ingen före-bild så att ni kan se hur fet jag var innan. men jag hade en jävligt fet mage. det jag har ringat in är ganska mycket muskler för tillfället, eftersom jag kör rätt hårt med lår och rumpa. bara för att få bort alla äckliga celluliter. men dom är för stora, så dom partierna ska bort och nu ska det börja jobbas på riktigt.

schoolwork

tjo! idag hade vi idrott och matte i skolan.
gick till stellan och fick lite extra hjälp med ett prov jag ligger efter i,
och gjorde provet. och vet ni? fick G nu! wiie, jag kanske till och med
skulle ha fått vg om jag hade gjort del 2 delen eftersom jag hade g redan
på första delen. men valde att inte göra del 2 eftersom jag ändå hade fått g,
så nu har jag bara statistik och det där grejjset kvar, men det ska jag göra
efter jag har klarat det här med geometri som vi håller på med nu. satt kvar
till 4 idag, puh! men det gick bra ändå.
så detta kmr nog ordna sig! i grupparbetet -drömsalongen som jag,julia,emma och linda
grejjade med så fick vi mvg i redovisningen!:D gött, man blir lite mer pepp
på skolan nu faktiskt. nu hade jag tänkt att göra mat, eller ta rester från igår
pannkakor? gamla? njeeeee blä? får se vad jag gör, höhö.
hur som helst så ska jag åka och svetta lite på gymmet sen.
det behövs..

happy valentines day

då var det alla hjärtansdag idag. man tänker lite på kärlek..
kollade på the ugly truth jämt nyss, eftersom jag somnade igår när jag skulle kolla på den.
sån kärlek som det var i den, sarakastisk men samtidigt väldigt attraktiv kärlek som finns någonstans, sån kärlek är så härlig. tyvärr är det bara på tv, alltså i mn syn så finns det nog ingen sån perfekt relation. bara en påhittad grej för att männsikor faller för det. som jag.. haha.  i dag faller vi för farliga män, för det gör det hela spännande. men i slutändan blir vi alltid sårade för att dom flesta snygga och jävligt trevliga killar är oftast players. nu säger jag inte så om alla, för jag har träffat några som ser riktigt bra ut, men har en fin insida. dom kan vara roliga, sexiga, trevliga, ja allt. det är ju såna som man vill träffa. utan att skriva för mycket här, så kan jag säga att jag har träffat båda sorterna. eller 3 sorter faktiskt. den första: ser bra ut, är rolig, farlig, sexig och player. bara en grej som inte är ytlig. den andra: tönten, man har alla saker gemensamt och tråkig. till slut blir det att man stör sig på den andra partnern, för att han inte är ett dugg sexig. den tredje: snygg, blyg, trevlig, SNÄLL och en jävligt fin insida om man verkligen lär känna han.. alltså inte dömmer han det första man gör för att han är snygg. så ja, livet är bra konstigt. man vet vad man vill ha, men ändå väljer man playern "han som är farlig" i slutändan.. för att det är så spännande, man vet aldrig hur det slutar. dääär har jag fastnat, för 3 år sen träffade jag en kille som jag störde mig jätte mycket på.. han var kaxig och verkade dum i huvvet. han var tillsammans med min kompis, och jag hatade varje minut jag var med dom. sen vet jag inte vad som hände, men vi blev tillsammans. 1,2,3,4 månader gick och jag har aldrig mött någon så rolig och fullkomligt galen kille som han. vi gjorde saker som var första gången för mig, allting var nytt.. min första stora kärlek liksom. lärde känna varandra, precis hur vi båda funkade. hej och hå, jag var full.. berusad av kärlek. ändå fanns det något som gjorde det hela spännande. vi bråkade första gången efter 2 månader, det slutade med att han sa: tänk såhär, det här är vårat första bråk. vi lär oss av det här, nästa gång så vet vi hur vi ska göra.. 2 månader till, så bråkade vi igen. då var det något småtjaffs som jag inte ens kommer ihåg.. jag tror det var att vi var för mycket hos mig, ja ni vet bara något skitsnack. jag orkade inte med att vi bråkade, för det gjorde så fruktansvärt ont i mig. jag hade någonting att förlora. så jag, eller vi, kom överens om att vi skulle gå skilda vägar.. för vi trodde det var bäst så. 3 år har gått, och jag har verkligen glömt han? Nej, det har jag inte. jag måste låta som världens mest läskigaste psykopat. jag tänker att eftersom vi gjorde slut så måste det betyda något. att vi inte var menade att vara tsm. (eftersom jag tror att allt har sin mening här i livet) hur som helst träffades vi för ett tag sen, han kom hem till mig för att jag hade en liten fest här hemma.. detta var före nyår. han förklarade att han fortfarande tyckte om mig, kramade mig med världens mest hårdaste kramar. han sa att han inte var värd att stå där, hemma hos mig, efter allt han hade gjort. han skämdes. hur ska man ta det då? började tycka om han igen såklart.
en annan kväll så skulle jag och mina kompisar dra ut och festa. så kommer vi in på en fest där han är. jag ser hur han sitter där, tänker undrar om han ens ser mig. nej, han tittade inte ens på mig. full och modig som jag var går och sätter mig brevid han. han har en laptop i knät och spelar online poker. jag drar igen laptopen, så astt datorn stänger av sig. haha, lite elakt kanske eftersom det är ganska stor grej att vara online inne och spela med riktiga gubbar. whatever, pratar lite smått sen sätter jag mig brevid hans vän. han börjar snacka om att han har träffat en ny tjej ifrån Göteborg, sandra hette hon tydligen. det huggde till i mitt hjärta i det ögonblicket, riktigt hårt. fick nästan svart för att andas. allt blev som en dimma. inte av alkoholen, utav av svek.. svek, och sorg. så jag gick hem, och la mig. efter en stund piper det i mobilen, det är ett sms ifrån Han. " *hemlig* sa bara så, jag har inte träffat en ny tjej." då skrev jag, varför sa ni det då? bara för att såra mig eller? svaret var att han inte visste varför. han hållde bara med *hemlig* för att han inte skulle verka dum i huvvet. då tänker jag, haha okej? det är inte den killen jag blev kär i för 3 år sedan. han är en annan person nu och jag måste acceptera det. det här måste ju vara ett tecken på ett utav flera hundra saker han har gjort för att bevisa att han inte är The one. men varför är han fortfarande kvar där då? i mitt hjärta, i mitt fucking huvud, i alla celler som finns? han är borta en bortblås cracker h*ra, precis som en jävla fladdermus som helst. egentligen är han ingenting, inte ens värd att dra upp här, inte värd dom här 45 minuterna som jag har skrivit och försökt hittat på olika formuleringar för att försöka få ihop en text som inte ens är en text längre?

jag antar, att det bara är så som det är - man kan inte styra över starka känslor, och jag hoppas en dag att jag kommer glömma. för någon dag, vart som helst, står en annan pojke där och knackar på dörren. Och då måste jag vara redo, att släppa in en ny kärlek i mitt liv.



I thought you could fight better
but i will never give up on you
cause I will always love you,
 it doesn't matter how bad you have act




händelserik dag!

usch, jag är sjuukt taggad till att gå ut ikväll! men det får vänta ett tag, ska inte ut på några veckor faktiskt. nu blire att vara törr, inte så likt mig. men jag ser ingen mening med att gå ut när man ändå inte kommer in på krogen. visst till sommarn när man kan vara ute ändå för att det är varmt, då är det klart att man partajjar sin röv off! haha. finns det något bättre än en stekhet sommarkväll, ligga i gräset, knäppa en kall, och umgås med dom bästa? nej, jag tror nog faktiskt inte det. det enda som är bra med vintern är att getingar och myggor inte finns, det är nog det enda. usch nu längtar jag ännu mer till sommarn, då är det bara 6 månader kvar tills jag blir 18 - vilket betyder att man är myndig enligt the law,  och då får man göra vad man vill för då är man tydligen vuxen. helvete heller, jag vill vara ung i sättet ett tag till. bitterkärring kan jag bli när jag är 80+
nååväl, idag har jag varit och jobbat på salongen från halv elva till halv ett. klippte magnus papi, blev riktigt scnajsit. förutom att jag skållade han med för kallt vatten i schamponeringen, klippte han i ögonlocket, och några mer saker [hoho] så gick det bra. det roliga är att han måste ha sin otursdag idag. först det som jag skrev nu, sen när vi skulle ut till bilen och åka hem så skulle han krama nadia, vovven, så skulle hon göra givemefive med sin baouta stora bang tass, haha AJJ magnus ansikte. han har ett rivsår precis under ögat och över läpparna. inte nog med det, tänkte ge han en lycko spark för att hans dag skulle blir bättre, men då råkade jag knäcka ryggen lite.. eller mkt? KLUUUUMP. fast han är mer klump, för han köpte en jättefin blombukett till mamma som alla hjärtansdag present och ett sött kort som jag tvingade han att köpa där det stod: - kvinnan i mitt liv. givetvis tvingade jag han att skriva, jag älskar dig på det också. för det hör ju till att säga det, right? såå när han väl hade ansträngt sig att vara lite romantisk så skriver han.. ord efter ord. men oj? står det inte - jag älaskar dig? jo? HAHAHAHAHA garvade tills tårarna sprutade. tycker lite synd om pappsen, men herregud vad rolig han kan vara ibland alltså. så himla charmig.
nu ska jag göra något roligt hade jag tänkt mig. GIVEMEFIIIIIVE 'PANG'

morrrr

sitter här med min älskade rosa mjukisdress och är lite smått arg och besviken..

liksom, nu sitter man här och undrar över allt igen.
vänner - skolan - skolan - skolan - skolan - vänner
hela tiden, så vänder sig mina tankar dit ändå hur mycket jag än vrider och vänder på det
omprov - läxor - prov - kaos
oj, vad lat jag har blivit. omprov? det existerade inte för mig i 9an.
på något sätt så känner jag att allt hör ihop.
jag trivs inte i skolan, trivs inte i klassen, allt blir bingibang med skolarbete.
liksom hela jag har blivit lat! ingenting känns kul längre.
ändå kan jag komma med världens bästa förväntningar när jag kommer
till skolan. 'Det här kommer bli en bra dag, jag kommer att känna att jag är med the gang'
sen så säger det bara pang poff inni i kroppen, jag vill må bra, men kroppen tilllåter mig inte det.

nu syftade jag bara på skolan, jag mår faktiskt riktigt bra nu. trivs med mig själv, hittar på roliga saker
också vidare. det är bara vänskap jag alltid trillar tillbaka till på ruta 1. tycker jag borde ha lärt mig
efter allt som vart, hur jag ska hantera det. med ikke sa nicke, detta tar tydligen ett tag. stör mig på vänner som utnyttjar en bara för att vara med någon, sen när personen vill eller känner för det lämnar en helt ensam, övergiven. ibland känns det så himla underbart att finnas till - allting stämmer, det klickar till, kärlek letar sig fram, och man kan bli nykär. allting går i sin ordning, som ett pussel. bara för att man är glad så kommer allt annat som man vill ha till mig. sen någon gång kommer det alltid nya nivåer, lite svårare och klurigare, men det är en uppgift att klara leveln. allting har sin mening liksom. det var bara det jag ville säga, så att någon kanske får lite lärdom av det. :)
nu känns det bara som att jag har fastnat på en bra bit på vägen. känner mig inte ett dugg sugen på kärlek, det känns så töntigt att se ett par på bussen, råhångla och säga att dom älskar varandra 10 gånger i timmen. Man skräpar ner ordet kärlek. nej, gud den perioden har man kommit förbi. jag kan förstå dom på ett visst sätt ändå, för jag har ju själv varit där. jag tror att det kallas att vara kär helt enkelt, man beter sig som en liten onge. jag har bara varit riktigt kär 1 gång, för längesen. visst, man kanske har smutsat ner kärleken när man var ung och dum, men det är slut på det nu! 
jag ska bli en duktig flicka. jag ska fortfarande ha jävligt kul, verkligen leva livet nu som ung, men jag ska sköta mig. det är en helt annan sak.  jaja, nog om detta. blev en förjävla lång text det här! haha,
men den tar inte slut än. för jag måste skriva att jag har varit sjukt duktig och städat hela övervåningen här uppe (som jag bor hemma i säffle), det är verkligen kliniskt rent, precis som mami vill ha det! ;) jag förvånar mig själv ibland. hoppade in i duschen sen en stund, hade lite private home spa, mysigt värre - tack och hej från mig schikalejjjj



can you, my love, heal my physically abused lips? you are the only one who knows how to handle them


the future

idag så gjorde vi dom indiviuella (stavning?) valen i skolan för 2an och 3an. valde färg och stilanalys/ make up 100p i tvåan, så tror jag att jag ska välja engelska B med. men jag är osäker, för jag vill verkligen inte läsa mer matte. men om jag skulle vilja utbilda mig mer i framtiden, så krävs matte B.. och ev. engelska B. men tänkte att om jag läser eng B så har jag iallafall läst en grej. har lite lättare för engelska med, så jag tror nog det blir så.  sen i 3an alla frisör ämnen, klipp och- färgteknik 50p , och fördjupningskurs för gesällen 100p. plus dans i tvåan med, haha! det får gå som det går, dom lottar ut platserna om det blir för många. den kursen är iallafall på 100 p. så då har jag 350 p sammanlagt, alltså läser jag 50 p extra merit. bra va?! plus att jag ska förmodligen välja till engelska B, och kanske psykologi A.. återstår att se. jaja, mycket komplicerat om skolan nu, så över till något roligare!
eller kanske inte så roligt.. har nämligen gått och blivit sjuk. det kanske är öroninflammation som spökar, usch det får gärna försvinna snart. har inte lust att vara sjuk under helgen, för då ska jag hem och bara ha en myys helg med mamma och magnus! :) fast dom är också sjuka, men det gör iofs ingnting eftersom jag ändå är sjuk. jaja haha. blir bio & god mat, om vi känner oss något piggare så kanske vi ska dra till en resturang, Tuppen, mumma! tacos och massa cola. soo anna style! ;)
drog även och köpte mig ett par rosa mjukisbyxor när jag ändå skulle åka hem ifrån skolan. kände mig verkligen jättedålig, och då får man skämma bort sig själv!:) hihi. hittade ett par tofflor för 20kr på rean, jättegoa!



i like <3


happy ending

coca cola mades my day! jag är grymt förskyld, och det är inte så rockigt. jag stannade hemma från skolan idag, så jag har bara latat mig. har tvättat hela dagen, och tjockat mig med godis :) väldigt gott! just nu sitter jag och pratar lite med fölks på msn och lyssnar på all-american rejects. minnen ploppar upp, saknar sommaren!! ligga ute och schteka, röjjiga utekvällar då man kan ha tunna kläder på sig och fiina skor. hatar vintern! deprimerande, alla dessa tjocka stora och fula kläder man måste ha på sig för att inte frysa ihjäl. puh, lång mening!



en styck anna i sina bästa dar!

here I am, stronger then ever

nu kan jag börja blogga igen! wie, jag slutade med det för att det bara var massa negativt. har haft den lösenords skyddad i några månader nu och skrivit fast ingen har kunnat läst. men nu är dom flesta inläggena borta, dom mest deppiga.

så nu börjar jag igen, förmodligen med en mycket positivare och roligare blogg.
har även börjat på gym så nu ska kilona rasa! ;)



här är några sötnosar ifrån min 17års fest. :)