sjukling

jahapp, då har man blivit sjuk då.. kul nu när skolan har börjat och allt. missar precis allt, paddlingen, alla nya böcker vi får, läxor. men ska dit en sväng på fredag iallafall, vi ska ta skolkort då också.  har fått nån infektion i halsen, den är röd, svullen, slemmig och allt äckligt man kan tänka sig ;s har fått pencillin nu så hoppas att jag verkligen blir frisk så snart som möjligt. längtar faktiskt lite att få sätta igång med pluggandet, fast det lär ju vända när det väl börjar.
maddes klass var iväg och paddlade idag, fast hon ville inte följa med så hon skulle varit ivåran klass egentligen men nu vare ju så att jag var sjuk så hon fick helt enkelt stanna hemma och titta på film med mig^^ inte skolk, nejnejnej! tss, ibland har man faktiskt undantag. men nu ska jag krypa isängs, imorrn blire bara att ta det lugnt. mysdag till 100! pusspåer.

onsdag

innebär snart skola :( uschusch! gick upp tidigare idag , annars kommer jag aldrig komma upp :P
ser väl lite sisådär på det, många fiender där ifrån ;< men bara att se positivt, annars går det ju inte. förstår inte ens hur de orkar hålla på, omoget ibott. idag ska jag hämta madde på moppen, iregnet , vi ska köpa hårfärg och blondera oss :o nerå, blir svart för min del. men madde ska bli blondie, fast det är hon ju redan men utväxten då. kan ju tala om att jag har 2 skabbiga fula utväxter imitt hår.  nu ska jag käka frukost, byebye

sömnproblem.

fixat en blogg nu också, har verkligen ingenting att göra och kl är 01.00! great, måste börja gå upp tidigare om jag ska orka med skolan. men nu finns jag här, och kommer nog skriva en hel del.