grow up

okej jag erkänner, min uppdatering suger. haft något att göra för en gångs skull så jag har inte haft så tråkigt för att kunna skriva något kul? ehe. eller något i den stilen. får lite dåligt samvete när jag inte har skrivit på länge, känns lite tomt. hm, kanske faktiskt börjar bli mer som kissie? eller dessie? eller paow? nej, inte provocerande, vill inte att Anna ska försvinna. har faktiskt ingenting emot dom egentligen, dom kör sitt race, tjänar mkt pengar, skriver det folket vill se. då har ju dom lyckats med det dom vill vara. klart det får följder senare i livet, med pengar osv, dom tror att dom kan leva på bloggen och skita i att gå i skolan. men när bloggen går dåligt och när dom blir gamla och lägger ner den (kommer att hända någon gång), står dom där utan utbildning och jobb. kul? huh, nej. personligen tänker jag gå i skola dom 3 sista åren nu på gymnasiet, går ju frisör. då är jag färdigutbildad efter. visst, ibland är man fett trött på skolan och önskar att man inte gick. men samtidigt vet jag att när jag har klarat alla åren, kommer jag att vara överlycklig. Skolan är över, det riktiga livet börjar. Fyller 18 om snart ett år, jag blir myndig, vuxen på riktigt. längtar efter körkortet, och att få gå ut på krogen och verkligen leva livet i något år. Sen, kommer jag att mogna till och vara redo för vuxenlivet. Just nu är jag 16 år, snart 17 år om ca 1 månad. Mycket tankar som flyger omkring, men ändå börjar man passera tonårs stadiet.  man kan tänka tillbaka när man gick i 7an, 8an, shit vad annorlunda man var då? man har lärt sig så mycket på bara 2-3 år. Jag är inte alls ute och festar så som jag var då, när man var 15 år och allt var nytt för en. nu är det roligt att komma ut ibland, med sina vänner. då var det ut och festa för fulla muggar och skita i morgondagen ungefär - nu har jag en annan syn på det. kan hantera det, även fast endel saker har hänt. jag menar, alla lär vi oss efter våra misstag? det är synd att endel saker inte går att fixa bara, sådana saker man får leva med resten av livet. jag har förlorat en av mina bästa vänner, min barndoms vän efter en sak som har hänt. dom flesta vet nog vad jag menar med det jag skriver, hur som helst tänker jag inte ta upp det här. jag tycker bara det är så sorgligt att mista den personen man litade på som mest, den enda personen som var ens faktiskt riktiga och ärliga vän. det är sorligt att se personer förändras och bli något helt annat än vad de har varit. 

nu ska jag kolla ifall new moon går att ladda ner, och även ta en liten bild på min alldeles egna fula outfit. hihi, puss på er mina 100 000 bloggläsare, I know you love me ;)  



kofta ifrån röda korset.  Driver bara med er, cubus 179 :-.




jag och serafia - klassresa 2009 i maj/juni, tror jag?

Godmorgon!

Ligger i sängen och drar mig. Helt unikt var det igår, känns som jag kommer bli som en ny människa efter det här. Ska dit idag med och då börjar vi på riktigt med hypnosen, arbetar med det undermedvetna och övermedvetna. Nu ska jag gå ner och käka lite frukost, slänger in ett inlägg till sen.


bjuder på gamla bilder

haha omg..



Sommaren 2005. var en fet tjej som nyss hade grinat för att det hade gått dåligt på någon hopptävling! haha
(red på hästar mkt då)





skillnad? haha

gick inte att ladda upp webbkamera bilder, synd för jag dog nästan när jag kikade på dom. hahaha!

wednesday

här sitter jag och skriver i mammas och magnus sovrum :) mamma och nadia (våran hund), ligger och snarkar ikapp. vill ha en liten chiuaua hund i min lägenhet, önskar jag hade tid med en iallafall. gud så mysigt! stannade över här i säffle i natt, behövde det. drömmer så himla läskiga drömmar nu på den senaste tiden, sover inte alls bra. vill göra något med håret med! klippa det ganska kort, inte graderat eller något utan solid form en cm nedanför hakan ungefär. får impuls-måste-göra saker ibland, vill klippa mig nu. kanske ska ta och höra om det finns någon tid hos någon. allt är så slitet nu så det är väl bara bra om man klipper bort mycket så att det får växa ut jämt och fint hår. får se vad jag gör.. ikväll kl 18 ska jag iallafall till den där grejen jag skrev om för ett tag sen. :) kommer nog att ordna sig detta!

såhär såg mitt hår ut i augusti, slitsamt för håret men sexi. (liten bild?) syns lite iaf.




no air

har matte nu, våran nya lärare eller vad man ska kalla det är störd i huvudet, jag skojar inte. sitter i bibloteket och jobbar för att det är lugnt och skönt. så frågar jag vilken tid vi slutar, han bara fem över halv tre eller nått. så sa jag okej och gick, så sa han: - så SKÖT dig. och bara fortsatte att gå. whats the problem? gud, jag gjorde verkligen ingenting och är inte van av att lärare säger till mig sådär. bara stod och frågade vad klockan var. jaja, han är inte värd att ta upp här! :) drar hem till säffle sen, går neråt där inne nu. skönt att prata med någon som verkligen är expert i ämnet imorgon iallafall. ibland undrar man hur folk tänker, om man ser någon person som ser allämt hängig och depp ut, som man ÄR KOMPIS MED, frågar man inte då hur det är med hon/han? syftade lite på mig själv där faktiskt. känns som ingen märker hur man mår. bedrövligt! det är i såna här tillfällen som man verkligen vet vilka som är ens riktiga vänner, och vilka som är soo gone.
personer som inte vill ta konflikter, vill vara omtyckta av allt och alla läste jag i en bok för en stund sedan. det stämmer verkligen, förstår inte hur vissa kan ha röv till att bara flyta med och inte titta sig om och ser vad som egentligen pågår.


wondering

happiness , sadness , happiness , sadness

två saker som krockar med varandra, båda försöker få taget och dra åt sitt eget håll. det ena överväger det andra ibland, och när lättnaden tar över vinner det andra. Lättnaden är bäst. 

nyss kikat på harry potter - halfblood prince, eller vad den heter. sett den på bio två gånger men kände att det var dags att ladda ner den, så jag har myst lite med min älskade julmust, lite kakor, lite popcorn, och ja ni vet allt man inte får äta. någon gång så ska jag iaf ta tag i mitt liv och börja träna på allvar. som jag gjorde tidigare i år, världens hurtibulle var jag. nu är jag världens slöaste tjockis, utan att överdriva.
helgen har varit jättebra gör en gångs skull, har haft en jättemysig helg med familjen. drog till Töcksfors och shoppade massa kläder och åt god mat. chaffören var jag, anniepanie larsson. tro det eller ej, men jag kan faktiskt hantera en bil riktigt bra nu. för några månader sen lät det ungefär såhär: "natalie, bromsen är i mitten väl och kopplingen till vänster?" haha, tur att det går att utveckla sig. tagit mig en dusch så nu ska jag krypa ner till min lilla älsklings säng och läsa dom sista sidorna i Boken med ett väldigt stort B - sista boken i twilight sagan - så länge vi båda andas.


new moon + gym

idag är det new moon premiär, det bästa med denna dagen! en annan bra grej jag har gjort idag är att jag har varit på gymmet, vilket inte har hänt på flera månader. var verkligen hur skönt som helst, känner att jag måste börja träna nu igen. mår mycketmycket bättre då. nu ska jag hoppa i duschen, sen äta massor av mat för jag är lika hungrig som judarna var när dom inte fick mat på flera veckor. fsss, nästan iallafall. ha en fin helg! :)

lite gladare, lite lyckligare, lite lillgammal

sitter i skolan nu och har svenska. ska skriva något referatgrejs, eller nej, intervju uppsats.? men får inte tag på madde så detta skiter sig. får skriva klart i helgen eller något. hade prov förut med, gick ju galant.. eller? kändes som det iaf. ett G tror jag blir ganska så enkelt. ska hem sen med, till lilla mamiii som ligger i svininfluensan, stackarn! hon har inte vart hos någon doktor och tagit något blodprov än för att se om det just är svininfluensan, men hon har inte heller vaccinerat sig. hon lät jätte dålig igår i telefonen + att hon har en del symtom. låg och funderade lite igår innan jag skulle gå och lägga mig, och kom fram till att hon borde ligga i någon av riskgrupperna eftersom hon är allergisk mot nästan allt. nää usch stackars mamma, ska nog köpa något kul till henne innan jag kommer hem. gud vad jag köper grejjor nu känner jag, men nu är hon faktiskt sjuk. :)
imorrn är det New Moon premiär, sitter på rad sju plats hundratjugo ett/hundratjugo två, tror jag! :D alltså helt perfekta platser. funderar på att skippa sminket, risken finns ju att man ser ut som ett vrak när man kommer ut. ni vet, lite likt någon vulgär skräckfilm. nej usch, tanken skrämmerrrr mig. så det får bli en helt naturlig anna dreglande efter Robert Pattisson. hoppas han inte ser mig, eller något. 
förresten så mår jag lite bättre inombords nu, liv&rörelse som sagt, det får mig att inte känna någon ensamhet trots alla dumma tankar där inne i bollen. ska nog sola sen också, behöver lite färg bannemejjen. det räcker tydligen inte att åka utomlands 3 gånger på ett år. ibland önskar man nästan att man var en neger.  Skämt åsido.
Choklad är jättegott förresten!

hemma

hemma från stan, kände mig lite halvmobbad när jag satt där själv;), men tog en nachos och en banana split till efterrätt. köpte även ett linne, syns dåligt på bilden men det står "what remains is the future".







vad tycks? dålig bild men ändå..

btw

Eller nej förresten, jag sover med inpackningen under natten. då blir håret som nytt imorrn! mums

inpacking

kul, skrev ett långt inlägg sen försvann allt.
har nyss kommit ur duschen, sitter med inpackning i just nu, ska snart gå och skölja ur den. börjar känna mig lite småsjuk, men det är nog bara för att kvällen närmar sig, eller ah natten. har kommit på att om man lägger sig lite senare än vanligt, så är jag som piggast på morgonen, wierd? borde ju vara tvärtom. men om jag lägger mig 10 så är jag jätteseg på morgonen. mamma blev glad för dikt-kortet hon fick och en nyckelring som det stod "världens bästa mamma" på, kul att hon tyckte om det. älskar att överaska sådär ibland när jag är på humör.
imorrn ska vi shamponera byggpöjkera, blir grejjer det. nu ska jag skölja ur inpackningen, slänger in en rolig bild med. jag har inpackning i håret, haha



stressad

hade sovmorgon idag, så sov till klockan nio. urskönt! känns lite bättre idag, känns bättre att åka till liv och rörelse, än att sitta här i tystnaden liksom. väskan är packad, så nu väntar jag bara på att klockan ska bli lite mer så ska jag kila ut till bussen. hinner inte skriva mer nu, blir mer sen.

silence

Usch och fy och blä! jag hatar att hamna i dom här perioderna som känns ovärt varje sekund. vet inte riktigt hur jag ska hantera det, för positivt är ju omöjligt att tänka just nu. ingenting känns rätt, självförtroendet sjunker till botten, ständiga tankar som alltid känns riktade åt mig. om nån skulle kolla snett på mig, då tror jag att det är mig det är fel på. eller det kanske är så? försöker hålla mig sysselsatt hela tiden, idag gick jag på bio med madeleine, kändes bra. sen innan det var jag på stan med emma och kikade runt lite, köpte en fin sak till min älskade mamma, kändes som att hon behövde skämmas bort till extra, lite uppskattning är aldrig fel, hon ställer upp på mig till 110% så det var det minsta jag kunde göra. men sen när tystnaden tar över så börjar de negativa tankarna ta över. förlåt för att jag är så nere, detta kan inte alls vara roligt att läsa. men alla är vi deppiga någon gång.

tog mig en varm dusch, och nu ska jag försöka sova om det går. tack till ni som bryr er! you are diamonds




tant-anna säger välkommen och diskar

nyss ätit mig tjock på stuvade mackaroner och schnitzel, så himla gott! måste diska sen med.. och tvätta,städa, plugga? nej nu fan tänker jag inte sluta leva mitt värdefulla liv som tonåring, never ever. tänker inte bli tant redan, hallå!? nu har jag prövat på det här med att bo själv, och det är jätteskönt men så himla jobbigt att hålla snyggt efter sig hela tiden. tänker absolut inte flytta hem igen, men får väl försöka äta mindre eller något, pallar inte hålla på och leka tant hela tiden. saknar lite som det var när man bodde hemma! efter skolan så kunde man dra till nån kompis, nu finns det ingen av mina älsklingar som bor nära. madeleine, lillerud? 30 minuter för att bara sitta på en jävla buss, nej det är för jobbigt att åka varje dag. varför kan inte livet vara enkelt för? känner mig jätte ensam ibland när jag kommer hit, känner verkligen ingen nära här förutom Julia i klassen, som bor 30 m härifrån, men vi umgås ju inte så direkt. får fasen bli ändring på det innan jag blir en ensam bitterkärring. tyckte det var så skönt och coolt att flytta hemifrån, man kom hem till ett lugn, inget tjat osvosv.. men efter några månader, (4 nu blir det tror jag?), är det inte lika underhållande längre. jag antar att man får försöka tänka positivt eller något.. ungefär som; 1. man håller på att bli vuxen. 2. man blir mer mogen, uppskattar mer saker. 3. man behöver inte uppmärksamhet 24/7, alltså man klarar sig själv. 4. man hittar på andra bra saker (oftast), som att jag har börjat läst, det är ngt aldrig jag gjort. 5. Man får ha sina saker i fred. kan säkert komma på mer saker, säkert mer negativa, men just nu koncentrerar vi oss på det positiva..  positivapositivapositiva. ser saker väldigt negativt nu, det kanske beror på att jag har hamnat lite i min depp-alltingärjobbigt-period, men som sagt, nu ska jag försöka vara positiv så kommer allt säkert bli mycket roligare.
Här är jag som kääääääärast. *pil neråt*


ta sig i kragen och upp med näsan

nu är jag i en såndär jobbig period när jag inte om man ska gråta eller skratta. när allt som någon säger emot en känns som ett piskslag i ryggen. roaff! nej, men jag antar att det är såna tider man måste ta sig igenom för att bli starkare. önskar jag kunde bli ett snäpp starkare nu, på en gång, så att jag slipper all ilska och ledsamhet som sveper sig in i mig. går inte riktigt att förklara hur det känns inom mig, men det är så skönt att få skriva av sig bara. känner mig lite existentiell när jag skriver såhär, men ändå känns det som en liten egen terapi. haha!
tror att man måste få vara lite sadface ibland med, man kan ju inte alltid vara glad. 
farfar fick åka med ambulans till sjukhuset igår kväll med, pågrund av hjärtat, men allt gick bra som tur var.

inte slut på skrivandet än, har inte fått skrivit av mig allt än.

Jag skulle vilja sätta mig i en tidsmaskin;
åka tillbaka i tiden och rätta alla fel
åka tillbaka till tiden då man var som mest överlyckligast,
återuppleva stunder som man aldrig aldrig aldrig kan få tillbaka
Och sen, när jag kommer tillbaka, ska jag vara en helt ny person
som nyfödd och oskuldsfri, sen ska jag leva som om det vore min
sista levnadsdag varje dag. Skratta, dansa och somna med ett lyckligt
minne i ögonlocken.

nu ska jag kolla på tåg/busstider till arvika, ska nämligen åka till min lille plupp Serafia som blir 16 år idag. stannar över natten för imorrn är jag ledig! måste även ringa min kära mor också, som jag älskar mest i hela vida världen



Sometimes I wish I were an angel, sometimes I wish I were you

8/11

är så trött på falska männsikor så att jag spyr, finns det verkligen ingen äkta trogen individ i våran värld? är det våran sjuka sinneställning till saker som gör oss till dom vi är? det finns olika slags raser, grupper, nivåer och jämförelser med allt och alla. "emosar, fjortisar, bitchar, töntar.... etc." har jag missuppfattat allt eller är det inte så? är det förhållandet i familjerna, hur släkten är uppbyggd som gör var man blir till? är man rik är man populär. är man fattig är kan inte duglig och blablabla. vad kommer det bli utav oss? jag är rädd..
gud så mogen jag låter nu men jag är så trött på vissa personer som tror att dom är något.

över till något annat, sitter och kollar på thrillern Breach, riktigt bra!



jag och maddeklenis i helgas

GRIS-sprutan

den är tagen - döden here i come?
äh vafan jävla tjat om den där influensan alltså. lite skraj är jag att jag blir sjuk nu bara, men annars äre chill....
vill ni veta en annan duktig sak jag gjorde igår? jo, jag grovstädade hela lägenheten hur noga som helst, tvättade och möblerade om. så nu känns lägenheten som ny igen :) vet inte om det är något fel på mig, men jag drömmer förskräckligt mycket nu för tiden. innan jag vaknade imorse så drömde jag att min syster stod och bakade bullar och sa att jag skulle vakna för att jag skulle smaka. mysko? yeah you got that right! men tände ljus och försökte vakna till något iaf, tro det eller ej men det är alltid en bra start på dagen att tända ljus, man blir lite gladare. frukost är ju med viktigt, men äter aldrig det. så mina matvanor har ändras som fasen nu när jag har flyttat. inte bra inte bra. idag blire som sagt en lugn dag (får inte anstränga mig ngt idag pågrund av sprutan), så vad ska man göra? no idea. efter skolan ska jag iaf springa iväg till biografen och hämta ut mina biljetter till New Moon, filmen med stort F. ska gå med madde, vi kommer sitta där och grina tills det inte finns några tårar kvar när Edward försvinner, jag lovar.

bloggar hos emma

nu sitter jag hos emma efter en hyperaktiv dag. det har nog varit den roligaste dan på länge! innan teorin så la jag en låtsas spindel innanför amandas bok, när hon kom in var mobilen med i högsta hugg. så när hon väl öppnade boken, tog det ett tag innan hon flög bak och blev aaasrädd! :D hahahah, jävlar va kul det var! stackars amandis ;) sen kom jag hem, upptäckte att det låg massa chokladtomtar och gottigottgott efter mamma som hade varit där och fyllt upp mitt kylskåp lite grann! en mindre rolig grej var att jag helt glömt bort min usb kabal till telefonen så att jag kan ha internet. så jag lånar emmas dator nu;) senare ikväll blir det väl till att sitta med den där satans matten, fast det känns som kväll nu för det är så himla mörkt ute.
skrev ett referat-prov dag med, skitkrångligt men det gick la hyffsat bra iaf! nu ska jag umgås med lille emsen. på fredaaaa blire inflyttningsfest med tjejerna är det tänkt iallafall, najsipaijs take a chillipill!
slänger in en bild på emma med, visst är hon snyyyygg? www.ekullander.blogg.se 




hemma

då har man kommit tillbaks till sverige igen då. 1 veckas semester var aldrig fel! nu ska jag snart dra och städa, sen övningköra och senare drar jag till hem till lägenheten i kd, ska bli skönt :)